Ovakvi nokti potpuni su hit u svetu manikira

Lepota i zdravlje 31.01.2017 23:19
Ovakvi nokti potpuni su hit u svetu manikira


Ako ste zaljubljenik u beauty trendove i neizostavno ih pratite, verovatno ste već pronašli inovacije u tom svetu.U svetu manikira sve je više novih ideja, koje, u stvari, ne možemo ni da pohvatamo. Sve informacije i trendove najlakše nam je da ispratimo na društvenim mrežama, od kojih Instagram nesumnjivo prednjači.

Zavirivši u svet lepote, shvatili smo da je Južna Koreja definitivno područje koje često izbacuje inovacije u svetu nege.

Pored svih mogićuh trendova kojima svedočimo od početka godine, za oko nam je zapao i trend koji predlažu korejski umetnici. Radi se o drugačijem načinu tretiranja noktiju i, naravno ukrašavanja.

Naime, oni predlažu futurističke detalje na noktima, dijamantski manikir, iscrtane mesece u metalik nijansama, pola-pola nokte i slike koje liče na tetovaže.

Još jedan korejski trend koji je osvojio dame širom sveta su “stakleni nokti”. takav način sređivanja noktiju podrazumevva lak za nokte koji na kraju na noktima stvara utisak izlomljenog stakla u raznim bojama.

Kako vam se dopada ovaj trend? 

Hoće li biti vaš izbor ove sezone?


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak