Nikolić: Imam 100 odsto podrške unutar SNS

Telegraf 31.01.2017 11:00
Nikolić: Imam 100 odsto podrške unutar SNS


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ima sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke i da ne postoji razlog da ga stranka ne podrži, ako on bude njen kandidat za predsednika.– Ja to nisam istraživao, ali ne znam zašto ne bih imao 100 odsto. Što ne bih imao? Kao što bi imao i neki drugi kandidat. Valjda stranka, kada nekog predlaže, podržava ga 100 odsto. Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikada zamerio politici stranke, ja sam je osnovao i ja i sad smatram da je to najjača stranka, podržao sam ih na parlamentarnim izborima – rekao je Nikolić za Kurir.

Prema njegovim rečima, empirijski podaci govore da ima ogromnu većinu, “sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke, a ne 82 odsto, koliko je procenila njegova savetnica Stanislava Pak.

Nikolić kaže da se spekulacije ko će biti kandidat za predsednika SNS, aktuelni premijer Vučić ili on, mogu da se tumače kako ko hoće.

– Lepo sam vam rekao – ako stranka nekog kandiduje, taj će imati ogromnu podršku te stranke, to je valjda normalno – rekao je Nikolić.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak