Marinko Rokvić: Ja sam žrtva

Mondo 31.01.2017 10:34
Marinko Rokvić: Ja sam žrtva


Marinko Rokvić, u izjavi za MONDO, tvrdi da je napadnut i "unapred osuđen"Poznati folker koji se našao u centru skandala nakon prepirke s mladićem i devojkom na parkingu jednog tržnog centra u Beogradu, otkriva MONDU da je on napadnut, ali i komentariše izjave pojedinih kolega da je nasilnik.

"Svi su mene već optužili i osudili", rekao je Marinko Rokvić MONDU nakon današnjih naslova u novinama i na portalima. "Slušam da mi je već izračunata i određena kazna zatvora od tri godine, a verujte, ja sam taj koji je tu bio napadnut", rekao je pevač i otkrio da mu je samo 15 minuta nakon incidenta zazvonio telefon.

"Znate ko me je zvao? Novinari su me zvali. Taj momak kao da je sve već isplanirao kojim će tokom ići. Nakon svega ovoga ostaje mu samo još da se kandiduje za neki rijaliti...".

Pevača smo zamolili da prokomentariše navode kolega - Nade Topčagić i Ivana Gavrilovića o tome da je nasrnuo na njih.

"To su izvukli izjave i događaje od pre trideset godina. Svi smo mi tu, viđamo se nakon toga, mada ne bih ja to mnogo komentarisao. Za Ivana Gavrilovića se zna ko je i šta je, tako da ni ne bih komentarisao. Znam koji je razlog za ovakvu kampanju protiv mene", rekao je pevač misleći na pojedine medije. "Otkriću sve kada za to dođe vreme".

Za kraj, pevača smo pitali da li je on povređen u incidentu od pre nekoliko dana i rekao je: "Nije tu bilo tuče, verujte. Malo koškanja, guranje i to je to".

 IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak