Mirijevo: Krvavu dramu u spavaćoj sobi otkrio zastrašujući prizor na ulici

Blic 30.01.2017 23:59
Mirijevo: Krvavu dramu u spavaćoj sobi otkrio zastrašujući prizor na ulici


Ljubinka V. (51) zverski je ubijena u noći između subote i nedelje u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, a zbog ubistva je uhapšen njen sin Milan (33).Motiv krvave drame koja se odigrala u stanu u Ulici Mihaila Bulgakova u Mirijevu zasada nije poznat, a uhapšeni Milan je psihijatrijski bolesnik.

Telo nesrećne žene pronađeno je na krevetu u spavaćoj sobi oko 4.30 sati posle ponoći. Nesrećna Ljubinka je bila bukvalno preklana i po njenom telu su bile vidljive brojne povrede nanete takođe nožem.

Da sve bude jezivije, niko od komšija iz stana nije čuo nikakvu buku niti vrisak, već se Milan nakon stravičnog ubistva majke skinuo potpuno go i krenuo da tumara ulicama.

- Neko od uznemirenih građana je u kraju video mladića krvavog i potpuno golog kako se na minus deset stepeni šeta Bulgakovljevom ulicom. Patrola je krenula po pozivu u ulicu, ali je mladić pričao potpuno nepovezano i jedino što je ponavljao bilo je njegovo ime, prezime i adresa stana u kojem živi. Onda ih je odveo do stana, potpuno mirno, a kada su ušli unutra zatekli su jeziv prizor - kaže za “Blic” izvor blizak istrazi.

Telo nesrećne Ljubinke poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, nakon koje će biti poznato više detalja o njenoj smrti.

Naime, zasada se ne može pouzdano tvrditi da li je mladić silovao majku ili se posle zločina uplašio od krvi, pa skinuo odeću, što će svakako biti predmet istrage.

On je, naime, na sva pitanja odgovarao sa “ne sećam se” i uporno ponavljao svoje ime i adresu. U stanu je pronađen i nož kojim je počinjeno jezivo ubistvo.

Uviđaj koji je usledio obavljen je u velikoj tišini kako se ne bi uznemirile komšije među kojima mnogi imaju i malu decu. Pojedini stanari su ipak primetili policijske patrole ispred svoje zgrade, mada nisu znali o čemu se radi. Nakon što su juče ujutru saznali šta se dogodilo, stanari su bili u šoku.

- Oni su živeli u iznajmljenom stanu ovde kod nas u zgradi oko dva-tri meseca. Nikada nisam videla da je Milan uradio bilo šta incidentno. Nismo znali da li je bolestan, nismo ih dobro poznavali - kažu stanari Ulice Mihaila Bulgakova.

Oni dodaju da nisu mogli ni da sanjaju da se u stanu dogodio zločin.

Uhapšeni Milan se, kako saznajemo, zbog lošeg psihičkog stanja svojevremeno lečio u jednoj psihijatrijskoj ustanovi u Beogradu. Međutim, kako mu je bilo bolje, vratio se kući.

Poznanici porodice pominju i spekulacije da je nedavno upao u loše društvo, koje je delovalo, kako kažu, pomalo sektaški.

Njemu za zločin koji je počinio sledi i do 40 godina zatvora. Ipak, ako veštačenje njegovog psihičkog stanja, koje će sigurno uslediti, pokaže da nije bio uračunljiv u trenutku ubistva, Milan bi mogao da kaznu služi u psihijatrijskoj ustanovi, a ne u zatvoru.

Otac bio u noćnoj smeni

Inače, Ljubinkin suprug i Milanov otac u trenutku zločina nije bio u stanu. Nesrećni čovek radi kao čuvar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu, a za tragediju je saznao kada se vratio kući po završetku smene. U istrazi je i sa njim obavljen razgovor, ali ni to nije bilo od velike pomoći u rasvetljavanju motiva i povoda eventualne svađe koja bi mogla biti okidač za krvavi pir njegovog sina.


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak