Pevač siledžija: Marinko Rokvić izudarao ženu, a njenom dečku pocepao arkadu

Kurir 30.01.2017 23:05
Pevač siledžija: Marinko Rokvić izudarao ženu, a njenom dečku pocepao arkadu


Zbog parking mesta, pevač Marinko Rokvić je juče fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži jednog beogradskog tržnog centra! Rokvić je momku povredio arkadu, njegovoj partnerki lupio šamar, a zatim pobegao s lica mesta...Marinko Rokvić je juče po podne fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži beogradskog tržnog centra „Delta siti“, i to zbog parking mesta! Incident se dogodio kad je muškarac Ivan Agbaba krenuo da parkira automobil, a onda je pevač, koji je bio sa suprugom Slavicom, navodno uleteo rekavši da je to mesto ostavljeno za njega.

Kako su ispričali očevici, nastala je rasprava između njih dvojice, koja se ubrzo pretvorila u tuču.

- Počeli su da se svađaju oko toga čije je mesto na parkingu. Devojka je stavila ruku na haubu kako bi sprečila pevača da se parkira, a on joj je u besu udario šamar. Onda je  Agbaba krenuo da je odbrani, pa ga je Rokvić udario pesnicom i raskrvario mu arkadu, a povredio je i kolena od pada na beton. Marinko je potom pobegao sa suprugom - kažu očevici.

Kurir je juče uspeo da stupi kontakt s povređenim Agbabom., koji je detaljno ispričao kako ga ja napao pevač.

- Supruga je stajala na praznom parking mestu kako bi ga sačuvala dok ja ne uparkiram kola. Rokvić je svojim vozilom krenuo da se nasilno uparkira i bukvalno ju je izgurao haubom. Počela je da viče i udarila rukom po haubi. On je izleteo iz kola i udario je po glavi i licu u trenutku kad sam ja naišao - ispričao je za Kurir Agbaba

Potom je, kako kaže, izašao iz svog vozila i upitao ga zašto udara ženu.

- Tada se okomio na mene i udario me po glavu, a nečim oštrim mi je zasekao arkadu. Nakon toga je seo u kola i odvezao se, a mi smo pozvali policiju - objašnjava Agbaba.

Nakon što je policija obavila uviđaj, par se uputio u Urgentni centar, gde su im povrede sanirane.

Ekipa Kurira sinoć je pozvala i pevačevog sina Nikolu, koji je kazao da ne zna šta se tačno desilo.

- Ja sam na Kopaoniku, upravo se vraćam sa ski-staze. Strašno, baš sam zatečen. Moram ga pozvati da vidim šta se desilo - u šoku nam je rekao mlađi Rokvić.

Pošto je policija uzela izjave od povređenog para, o incidentu je obavešten i dežurni tužilac, koji je naložio da se svi akteri ispitaju.

Nervozan
ZALUPIO VRATA NOVINARIMA

Reporteri Kurira pokušali su juče da dobiju komentar lično od pevača, ali im je on na ulazu u svoju kuću, vidno iznerviran, zalupio vrata.- Sklonite se odavde, ne budite bezobrazni - bilo je sve što je razjareni pevač u dahu izgovorio novinarima pre nego što je tresnuo vratima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak