Muslin posle meča u SAD: Momci pokazali da vrede

Mondo 30.01.2017 10:37
Muslin posle meča u SAD: Momci pokazali da vrede


Selektor Srbije zadovoljan onim što je prikazala njegova ekipa na prijateljskom meču u San Dijegu. "Iskreno, meni je bilo najvažnije da vidim taj njihov motiv, pristup, želju, disciplinu...", izjavio je Muslin.Selekcija Srbije sastavljena od igrača koji nastupaju u superligaškim klubovima odigrala je u San Dijegu prijateljski meč sa reprezentacijom SAD.

Duel, u kojem je selektor Slavoljub Muslin imao mnogo toga da vidi, završen je bez pobednika – rezultatom 0:0.

Ipak, selektor Srbije smatra da je njegova ekipa, koja je imala malo vremena za pripremu, ali i problem sa adaptacijom, položila test.

"Zadovoljan sam igrom i rezultatom, a ono što sam rekao i pre meča, ponoviću, momcima iz naše lige mnogo znače ovakve utakmice. Pokazali su da vrede i da zaslužuju šansu, a mi samo na ovaj način možemo da dižemo naš fudbal na jedan viši nivo i afirmišemo domaću ligu", izjavio je selektor "orlova" posle remija.

Pozvani igrači obećali su da će se u San Dijegu prikazati u najboljem svetlu i evidentno je bilo da su imali veliku želju i motiv.

"Iskreno, meni je to bilo najvažnije. Pristup, želja, disciplina. Treba da se zna da smo radili samo pet dana, a dobra stvar je da smo sada imali više vremena nego pred meč sa Katarom. Videlo se na kraju da nedostaje i snage, ali to je normalno ako se zna da su momci došli sa priprema. I pored toga svaki dogovor su ispoštovali i nema sumnje da zaslužuju čestitke za ono što su ovde pokazali", naveo je selektor Srbije.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak