Obradović: Izbori - početak velikih političkih promena

Blic 29.01.2017 23:03
Obradović: Izbori - početak velikih političkih promena


Predsednički izbori u Srbiji su početak velikih političkih promena, čiji su nosilac Dveri, izjavio je danas lider tog pokreta Boško Obradović.On je, na stranačkoj konvenciji, rekao da je "dosta gaženja, ponižavanja i vredjanja svega što je srpsko" da je "zato i prihvatio predsedničku kandidaturu".

Prema njegovim rečima, Srbi danas mogu da pronadju svoje mesto u "novom dogovoru nove Amerike, nove Evrope i Rusije", saopštila je Informativna služba Dveri.

"Izdržali smo velike napade i uvrede, a sada treba hrabro da te geopolitičke promene donesemo na predsedničkim izborima. Mnogi potcenjuju našu predsedničku kandidaturu, ali mi ćemo biti za sve njih šok, kao najmodernija evropska i svetska politika u Srbiji", zaključio je Obradović.

Narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Dveri u Beogradu, Srđan Nogo, rekao je na konvenciji da je pobeda Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Americi pokazatelj da su promene moguće i u Srbiji.

- Mi pripadamo najmodernijoj politici, na čijim talasima plovi kompletna svetska politika... Ja ne znam ko će sa Boškom ući u drugi krug, ali hajde da učinimo sve da Boško porazi tog čoveka u drugom krugu - rekao je Nogo.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak