Viki Miljković o najtežim životnim trenucima: Nisam imala para za odeću

Blic 29.01.2017 22:02
Viki Miljković o najtežim životnim trenucima: Nisam imala para za odeću


Viki Miljković danas važi za jednu od najpoznatijih pevačica. Međutim, nekada nije bilo tako. Njen put do zvezda nije bio nimalo lak. Nnjeni roditelji nisu imali para da joj kupe scensku garderobu.- Sećam se, bio je humanitarni koncert u hali Čair u Nišu i tada je bilodosta poznatih pevača, između ostalih tu je bio i Riki Lugonjić. On je bio kod nas na ručku jer je moj brat svirao harmoniku i družio se sa mnogim pevačima. Poznavao ih je i moj otac i ja sam ugrabila priliku da im zapevam da me čuju.

Riki je tada pitao moje roditelje da li on može kada se vrati u Beograd da mi pomogne i da pregovara sa nekim ljudima o mojoj karijeri. Pre toga mnogi su mi obećavali pomoć i nikada se ništa nije desilo. Četrnaest godina sam imala kada su mi saopštili da treba da idem za Beograd, ja tada nisam imala ništa od garderobe što bih obukla da ličim na pevačicu.

Obukla sam se kao za školu! Otišla sam kod Marine Tucaković i Fute, to je bilo vreme kada su najveće zvezde odlazile kod njih. Marina je tada rekla da ona preuzime mene i da sam ja njena briga. Iako su moji rekli da nemaju te pare da plate pesme i šta sve ide uz to, onda im je ona rekla da ne treba da brinu jer ona preuzima mene i sve brige. Nije bilo lako,sećam se prvi put kada je trebalo da gostujem na televiziju i da predstavim prvu pesmu koju su Futa i Marina uradili "Mene loša sreća prati!" Tada nisam imala ni šminkera ni stilistu, niti sam znala šta treba da obučem. Onda je Marina rekla mom ocu da naprave budžet da mi kupe garderobu za deset pojavljivanja na televiziji. Bilo je: kako, odakle, od čega…

Onda joj je on rekao da mogu da me spreme prvo zajedno pojavljivanje… Marina je skontala o čemu se radi i dovela me kod nje kući gde me je ona kompletno obukla - rekla je Viki za magazin "Star.

Ona je takođe dodala da njena porodica nije želela da prihvati njenog sadašnjeg muža Tašketa.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak