Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni

B92 28.01.2017 22:01
Novi medijski rat? Sindi Loper otvoreno i oštro o Madoni


Pop ikona, pevačica Sindi Loper govorila je o Madoninom kontroverznom govoru povodom ”Ženskog marša” koji se održao u Vašingtonu prošle nedelje.Sindi Loper bila je jedna od kontroverznijih ličnosti u svetu muzike 80-tih. Poznata po ekscentričnom stilu oblačenja i moćnom glasu, osvajala je srca ljubitelja muzike širom sveta, a vrlo je uticajna i danas.

Naime, beskrajno simpatična pevačica je gostovala u emisiji “Watch What Happens Live”, gde je govorila o dešavanjima u Americi. U emisiji se pričalo i o Madoninoj izjavi da će Belu kuću dići u vazduh.

“Ne mislim da je postigla cilj jer bes nije bolji od davanja objašnjenja ili pokazivanja humanosti. To je ono što otvara ljudske umove. Kada želite da promenite ljudski um, onda im dajte neku priču koja pije vodu”, izjavila je pevačica.

S druge strane, pop ikona je navela da je glumica Skarlet Džonson na pametan i elokventan način podelila priču sa ljudima na "Ženskom maršu".

“Vikanje samo udaljuje ljude. To nije način na koji bi ljudska bića trebalo da komuniciraju, taj način komunikacije ne dopire ni do koga”, rekla je pevačica. Ostaje nam da vidimo kako će Madona reagovati na kritike.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak