Novi detalji Marijinog horora - Unakazio me za ceo život

Alo 28.01.2017 10:17
Novi detalji Marijinog horora - Unakazio me za ceo život


Ahmet Marinković optužio nevenčanu suprugu da ga je varala, tvrdeći da joj on nije naneo jezive povrede koje su lekari konstatovali. "Đubre lažljivo! Ne mogu ni da zamislim da uradim sebi to što je on meni uradio." rekla je Marija- Postoje svedoci koji znaju da me je držao zaključanu, ožiljci koje mi je napracvio, pa čak i snimak njegovog mučenja! Pitam se da li bi mogao da sve to tako kaže i gleda me u oči - rekla je za "Kurir" Marija Ferizović (21), dan nakon što je njenom nevenčanom suprugu Ahmetu Marinkoviću (41) počelo suđenje u Drugom osnovnom sudu.
 
Marinković, koji je u septembru prošle godine dva dana u iznajmljenom stanu u Kaluđerici držao zaključanu Ferizovićku i brutalno se iživljavao nad njom, u svoju odbranu je pred sudom rekao da se nesrećna žena sama unakazila i povredila.
 
Marija je revoltirana njegovim lažiima otkrila i neke detalje koje je rekla samo policiji.
 
- Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cev kojom me žigosao... Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha - priča ogorčeno Marija.
 
Ona je dodala da ne nakon priznanja Ahmet počeo da je krvnički udara pesnicama i šutira nogama.
 
- Onda me je ošišao, pa mi je i trepavice isekao makazama. Potom je uzeo brijač i obrijao mi glavu i obrve. Cigaretom mi je pržio lice i grejao žilet da bi mi ga zalepio za obraz, grejao je na ringli cev i žigosao mi čelo uz eči da se setim kad pogledam u ogledalo. U tome je uspeo, svakog dana gledam te ožiljke i sećaju me na mučenje - rekla je Marija.
 
A potom je otkrila stravične detalje mučenja...
 
- Sam zna da me je terao da jedem izmet deteta iz pelene kašikom, a potom i njegov. Terao me je da kažem da jedem go*na zato što sam ih već pojela kada sam prevarila muža. Đubre je to snimilo telefonom. Kad je završio s mučenjem, silova me je, a potom odveo u kupatilo i urinirao po meni. I sad osećam kako me njegova mokraća pekla po ranama koje mi je prethodno napravio. Nije mi da se istuširam, naterao me je da legnem na pod kao kučka - kaže Marija za "Kurir".
 
- Rekao je da hoće da me izleči da se ništa ne vidi i da potom kupi kanap, da me natera da napišem oproštajno pismo i da se obesim. Zamislio je da to izgleda kao samoubistvo. Sigurna sam da bi to i uradio da nisam smogla snage da ga prijavim policiji - zaključuje Marija.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak