Srećni i zaljubljeni: Eva Mendez i Rajan Gosling najtajanstveniji holivudski par

Hello 27.01.2017 17:42
Srećni i zaljubljeni: Eva Mendez i Rajan Gosling najtajanstveniji holivudski par


Eva Mendez i Rajan Gosling su zajedno, bar kada su javnost i mediji u pitanju, od septembra 2011. godine, kada su “uhvaćeni” na romantičnom sastanku u Diznilendu, a upoznali su se na setu filma “The Place Beyond the Pines”.Njihova veza, a zatim i brak su veoma stabilni i srećni, a možda je tajna uspeha upravo u tome što nose nezvaničnu titulu “najtajanstvenijeg holivudskog para”.

Sudbonosno “da” izgovorili su u septembru 2016. godine, i to, pogađate, u strogoj tajnosti. Do dan danas, u javnost nije procurela nijedna slika s venčanja, baš kao što se saznalo da Eva nosi njihovo prvo dete tek kad je glumica ušla u sedmi mesec trudnoće.

Par zajedno ima dve ćerke, Esmeraldu i Amadu, ali ni njih još niko nije vidio, iako su rođene 2014. i 2016. godine.

Imaju i svega nekoliko zajedničkih fotografija, a Rajan je na iznenađenje svih progovorio o svojoj lepoj supruzi dok je primao Zlatni globus. Tada je svojim govorom skoro do suza doveo holivudsku elitu, ali i “obične smrtnike”, a Evi se zahvalio što mu je omogućila da doživi najbolje filmsko iskustvo ikad, dok je ona sama odgajala sama prvu ćerkicu, i dok je druga bila na putu, istovremeno pomažući teško obolelom pokojnom bratu, koji se tada borio sa kancerom.

Prethodno, Rajan je bio u vezama sa glumicama Sandrom Bulok i Rejčel MekAdams, koja mu je bila partnerka u filmu “Notebook”, dok je Eva čak osam godina provela u vezi s Džordžom Ogustom.

Ostaje da se vidi da li će se Eva pridružiti Rajanu na dodeli prestižnih Oskara, 26. februara. Rajan je nominovan u kategoriji za glavnu mušku ulogu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak