Vuksanović: Vučić je najbolji premijer ikada

N1info 27.01.2017 14:09
Vuksanović: Vučić je najbolji premijer ikada


Vučić je najbolji premijer kojeg smo ikad imali, on je nešto dragoceno za bilo koju državu ako je takav čovek na njenom čelu, izjavio je bivši ministar prosvete i član Srpske napredne stranke (SNS) Slobodan Vuksanović za Danas.Poznajem Aleksandra Vučića mimo politike od mladalačkih dana i imamo vrlo tesnu i prijateljsku saradnju, rekao je
Vuksanović.

Odgovarajući na pitanje kako i zašto je postao član SNS, on je objasnio da mu je Vučić bio uvek atraktivan po svojoj energiji i vrednoći, i dodao da se drugi deo priče o učlanjenju u tu stranku odnosi na njegov profesorski rad. Studenti su mu pre pet godina, kako je naveo, predložili da postane naprednjak da bi zajedno bili aktivni u stranci, što je on prihvatio "kao simpatičnu ideju".

Vuksanović je napomenuo i da je premijer jedan od trojice najvrednijih ljudi koje zna, pored Milana Panića i Gorana Vesića.

On je rekao i da ministar policije Nebojša Stefanović uliva poverenje svojim gospodstvom, odmerenošću i kulturom.

"Nemam informacije da bih mogao da komentarišem zašto je neko rušio Savamalu. Da se ja pitam, pre 40 godina bih sa
fantomkama ili bez njih rušio i danju i noću sve što postoji iza autobuske stanice dok se sve ne poravna, makar tu ne bilo ništa izgrađeno", rekao je Vuksanović.

On je dodao da bi time učinio dobro i za ljude, Železnicu i Beograd u celini.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak