Sestra Maraje Keri iznosi prljave porodične tajne

Stil 27.01.2017 14:01
Sestra Maraje Keri iznosi prljave porodične tajne


Alison je itekako spremna da progovori o svemu o čemu je poslednjih godina ćutalaO porodici Maraje Keri javnost je malo znala sve do proleća prošle godine kada joj se njena starija sestra Alison Keri javno obratila za pomoć jer je pretrpela teške povrede nakon što je opljačkana pre dve godine.

Maraja celu situaciju nije komentarisala, ali je njen portparol poručio da pevačica nije kamenog srca, te da članovima svoje porodice pomaže iako s njima nije u dobrim odnosima.

Bila to istina ili ne, kako piše Radar Online, Alison je odlučila da se snađe na drugačiji način, pa je sve tajne svoje porodice odlučila da iznese u javnost. Naime, godinama je bila zavisna od droge i alkohola, a sada se od spomenutih zavisnosti leči.

"Trezna je već neko vreme, pa je počela da se priseća stvari iz detinjstva koje je preživela. Reč je o nekim poprilično teškim stvarima", kaže izvor. Dodaje da je Alison spomenula kako ih je njihova majka terala da učestvuju u užasnim satanističkim ritualima, a spomenula je i seksualno zlostavljanje.

"Kad je većina njenog detinjstva u pitanju, Alison ima poprilično nejasne uspomene kad je zlostavljanje u pitanju. Zbog svega što je preživela, mnoga sećanja je potisnula, ali sada kada dolazi sebi, detalji izlaze na površinu", kaže njen bliski prijatelj Dejvid Bejker.

Dodao je da je Alison itekako spremna da progovori o svemu o čemu je poslednjih godina ćutala. Sestra Maraje Keri je uhapšena prošle godine u avgustu ispred jednog hotela u Njujorku nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge. HIV je pozitivna, a s Marajom je godinama u svađi.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak