Večiti derbi na Zvezdin rođendan

Mondo 27.01.2017 13:12
Večiti derbi na Zvezdin rođendan


I dalje stoji da će klubovi najvišeg domaćeg ranga zaigrati takmičarske mečeve za 18. februara, potvrđeno je svim klubovima, a saopštila je Crvena zvezda.Neretko odlaganje zbog vremenskih (ne)prilika ove zime neće poremetiti superligaški kalendar. Bar je takav trenutni stav.

Prema saopštenju Crvene zvezde, na osnovu dopisa direktora lige Vladimira Bulatovića, za koji u Ljutice Bogdana kažu da je poslat svim klubovima, sezona će se odvijati prema planu.

"Kako se navodi u dopisu, uzimajući u obzir trenutnu dugoročnu vremensku prognozu, prolećni deo sezone 2016/17 počeće kako je i bilo planirano, 18. februara, utakmicama 22. kola", objašnjeno je.

Međutim, u slučaju "veoma teških vremenskih uslova i uticaja više sile", početak prolećnog dela prvenstva biće pomeren za 25. februar 2017.

U dopisu (Vladimira Bulatovića) navodi se i da je došlo do pomeranja termina odigravanja utakmica u okviru 24. i 25. kola. Umesto u sredu, 1. marta, utakmice 24. kola će shodno interesu sponzora takmičenja biti odigrane u subotu, 4. marta 2017. godine".

"To znači da će 153. večiti derbi (zakazan za 24. kolo) biti odigran na stadionu 'Rajko Mitić' baš na Zvezdin 72. rođendan! Biće to odlična prilika da se još jednom napuni najveći srpski stadion", poruka je sa "Marakane".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak