Stepenište kao ukras vaše kuće

Novosti 27.01.2017 11:02
Stepenište kao ukras vaše kuće


Rukohvati mogu da budu jedan od ključnih detaljaI STEPENIŠTE može da bude jedan od najlepših delova vaše kuće i vrlo je važno da mu posvetite dužnu pažnju i uklopite ga sa ostalim dekorom.

Pored stila samih stepenica, i rukohvati predstavljaju jedan od ključnih detalja.

DRVENI

Drveni rukohvati predstavljaju pravi klasik. Ali oni ne moraju da budu obični. Prozirna staklena ograda stepeništa kombinovana sa drvenim ručkama izgledaće moderno, vrlo dopadljivo, pružajući udobnost i toplinu. Tamne metalne ograde sa toplim drvenim rukohvatima izgledaju šik, i dobre su za moderan enterijer. Tamne, polirane drvene grede rukohvata pričvršćene direktno na zid izgledaju veoma moderno. LED rasveta pričvršćena ispod rukohvata može da osvetli put onda kada isključite sva ostala svetla u kući.

METALNI

Metalni rukohvati takođe su vrlo moderan i dugotrajan izbor. Bakarni i mesingani rukohvati se vrlo lako uklapaju u bilo koji stil i izgled stepeništa. Polirani metal uvek izgleda lepo i pruža šik izgled vašem prostoru, bilo da su od njega urađen rukohvati ili stepenišna ograda. U slučaju da imate u svetlu boju okrečen prostor, postavite neonske rukohvate kako biste što bolje istakli stepenice.

IZREZBARENI

Nov i vrlo popularan trend predstavljaju izrezbareni rukohvati stepeništa. Još jedan fin detalj može biti rasveta unutar prosečenih traka u zidu sve do vrha stepenica bez ikakvih drugih lampi.

OD KANAPA

Rukohvati od tankih kanapa jute predstavljaju dobru ideju za bilo koju primorsku ili priobalnu kuću ili one koji hoće da postignu mediteranski štimung. Oni nisu baš mnogo funkcionalni, ali izgledaju lepo i prirodno. Možete prikačiti nekoliko kanapa od jute na zid, kao dekoraciju, ili kreirati nekoliko slojeva čitavom dužinom stubišta. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak