Skandalozna odbrana Ahmeta Marinkovića: Marija samu sebe unakazila

Alo 27.01.2017 09:39
Skandalozna odbrana Ahmeta Marinkovića: Marija samu sebe unakazila


Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice, optužen za zversko zlostavljanje nevenčane supruge Marije Ferizović (22), porekao je optužnicu juče u Drugom osnovnom sudu, tvrdeći da je njegova žena samu sebe povredila ili da je to uradio njen ljubavnik!U neuverljivoj odbrani, koja je trajala dva i po sata, Marinković je ocrnio Mariju kao narkomanku i kurvu, dok je na kraju izjavio da se šlogirao kada je kod tužioca video njene fotografije sa brojnim posekotinama, opekotinama i povredama!

- Ne znam zašto sam uhapšen! Policajac koji mi je stavio lisice samo mi je rekao: „Gde si, bokseru?”. Mariji sam udario samo nekoliko šamara jer je priznala da je imala seksualne odnose sa gazdinim sinom. Imala je kosu nekoliko sati pre mog hapšenja, 27. septembra prošle godine, kada sam izašao u nabavku. Ne znam kada je ošišana, niti ko je to mogao da uradi. Imala je i trepavice i obrve. Na čelu je imala opekotinu od nargile, jer je dva dana ranije drogirana pala na žar i sama se ispekla! Često se sama povređivala kada je bila drogirana, pa je braunilom bušila jezik i pupak! - rekao je optuženi.

Na direktna pitanja o stravičnoj turturi, Ahmet je odgovarao isključivo sa „ne”, poričući nasilje za koje je optužen.

- Mariju nisam držao zaključanu u stanu, nisam je pekao cigarom, užarenim žiletom i usijanim delom kompjutera, niti sam je ubadao makazama, brijao, nazivao kurvom. Nisam kašikom vadio izmet naše bebe iz pelene i terao je da jede, niti sam joj iz WC šolje kašikom davao moj izmet... Nisam joj pretio da ću joj dovesti devet muškaraca da je je*u, niti sam je posle navodnog batinanja prisilio na seks. Kome bi bilo do toga. Meni su deca sve. Svađa je izbila kada se Marija klela u decu da nije bila sa gazdinim sinom - rekao je Ahmet.
Na pitanje sudije koliko je bio posvećen deci, ako je po ceo dan bio van kuće, Ahmet umalo nije zaplakao.

- Morao sam da zaradim pare za jelo i piće. Pare koje sam imao čuvao sam za ćerkino krštenje - rekao je optuženi.

Tužilaštvo je sudu predložilo da Ahmeta osudi na šest godina zatvora zbog brutalnosti koju je ispoljio posle bračne svađe. Odbrana je predložila da zatvorski pritvor bude zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, tvrdeći da će biti kod prve žene, ali je sud to odbio.

Marija nije prisustvovala jučerašnjem suđenju i biće pozvana 10. februara da ispriča šta se dogodilo.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak