Uvek nas iznenade: Novo venčanje u porodici Kardašijan

Cosmopolitan 26.01.2017 22:38
Uvek nas iznenade: Novo venčanje u porodici Kardašijan


Ovu romansu možda niko nije očekivao, ali čini se da ćemo uskoro dobiti novi holivudski par....Jedna od njih ponovno je odlučila da stane pred oltar.

To će joj biti treći put, a radi se o "mozgu operacije Kardašijan", kako je često nazivaju mediji, 61-godišnjoj Kris Džener.

Kako se šuška, mama Kardašijan planira venčanje sa svojim 36 godina mlađim dečkom, Korej Gambl, menadžerom slavnog pevača Džastina Bibera.

Par je zajedno od oktobra 2014. godine, no tada niko nije verovao ni da će ostati zajedno više od nekoliko meseci. Ali, sudeći po scenama iz porodičnog šoa "Keeping Up With The Kardashians", Korej se pokazao kao vrlo brižan i normalan partner. No, da li je u pitanju vrhunska gluma ili prava ljubav, to niko ne zna sa sigurnošću.

Prvi brak, sposobna menadžerka sklopila je s advokatom Robom Kardašijanom, s kojim je dobila tri ćerke i sina. Par se razveo 1991. godine, no ostali su u bliskim odnosima sve do njegove smrti 2003. godine.

Drugi put, Kris se udala za Olimpijca Brusa Dženera, s kojima je dobila dve kćeri, Kendal i Kajli, a nakon razvoda 2013. godine, Brus je celom svetu priznao kako želi biti žena te je promenio ime u Kejtlin.

Za Koreja bi najbolji scenarijo bio da do razvoda baš nikada ne dođe...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak