Horoskop za 25.01.2017.

Novosti 25.01.2017 00:17
Horoskop za 25.01.2017.
 • Ovan

  Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake impresije iz prošlosti, pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

 • Bik

  Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

 • Blizanci

  Za vas je svaka aktivnost, u suštini, posao. S radošću se prihvatate organizacije proslave u kojoj će učestvovati ljudi s kojima ste poslovno povezani. Ukoliko se na vreme ne opustite, vaš perfekcionizam može prerasti u agoniju.

 • Rak

  Puni ste sebe, pa se s radošću pripremate za večerašnju žurku. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.

 • Lav

  Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im je nešto potrebno. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

 • Devica

  Dan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

 • Vaga

  Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih biste se u narednom periodu bavili popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje s pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

 • Škorpija

  Okolnosti vas navode na donošenje odluke koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ukoliko je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

 • Strelac

  Sabirate šta ste uradili u minulom periodu i rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite poslovnim saradnicima, ali i porodici, pa da vaša sreća bude kompletna. Ne tražite taj aplauz, jer će vam to samo pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva.

 • Jarac

  Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko brzo ne reagujete možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako vama nije svojstveno da se kockate, ovog puta pokušajte, rizik se može isplatiti.

 • Vodolija

  Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti, jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

 • Ribe

  Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ukoliko igrate u timu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak