Novi rat: Snežana Đurišić odbrusila Karleuši zbog Cece

Blic 23.01.2017 22:41
Novi rat: Snežana Đurišić odbrusila Karleuši zbog Cece


Jelena Karleuša još jednom je pokazala svoju slabost prema Ceci Ražnatović i ispod fotografije koleginice Snežane Đurišić ostavila uvredljiv komentar. Međutim, Đurišićka je odbrusila mlađoj koleginici i stavila joj do znanja da je njeno mišljenje ne dotiče.Ova godina je počela novim aktivnostima Jelene Karleuše na društvenim mrežama. Svakodnevno postavljanje fotografija u novom stajlingu kraj belog zida, zamenila je komentarisanjem postova domaćih zvezda na Instagramu.

Tako je već početkom januara, ostavila poduži komentar ispod fotografije Aleksandre Prijović sa Cecom Ražnatović uz brojne pohale na račun Prijovićeve i uvrede na račun Cece. Ali, sve je bilo uzalud.

Aleksandra je fotografiju obrisala, opet postavila i na vrlo suptilan način pokazala Jeleni Karleuši koliko ceni njeno mišljenje. Naravno, zbog toga su se prvobitno upućene pohvale preko noći pretvorile u nove tvitove degradiranja ove, možda cak i trenutno najpopularnije pevačice Granda.

Snežana Đurišić odbrusila Karleuši zbog Cece

Slično se desilo i za Svetog Jovana. Naime, dok su se neki družili po slavama, drugi su to pratili po društvenim mrežama i komentarisali. Tako, JK nije odolela da još jednom pokaže svoju slabost prema Ceci Ražnatović.

Naime, ispod fotografije koju je postavila Snežana Đurisic a na kojoj je sa Lepom Brenom i Cecom Ražnatović, JK je odlučila da bude u svom stilu komunikacije - gruba i uvredljiva.

Međutim, ni Snežana Đurišić ne haje mnogo za mišljenje kontroverzne Karleuše, vec je fotografiju zbog koje je JK izgubila samokontrolu, ostavila na svom profilu kao i komentar, a o svemu je vrlo jasno rekla:

- Sve što postavimo na Instagram ili bilo koju socijalnu mrežu dostupno je svima i svako može da radi sa tim šta i kako hoće. I internet tako funkcioniše. Stvar je ličnog izbora, namere, kulture ili vaspitanja šta ćemo napisati, koju fotografiju ćemo okačiti ili kakav sadržaj kako prokomentarisati. Svakako hvala Jeleni na savetu, ali dovoljno sam odrasla da umem sama o sebi da brinem.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak