Britni Spirs prvi put progovorila o novom dečku

Kurir 23.01.2017 12:56
Britni Spirs prvi put progovorila o novom dečku


Britni Spirs po prvi put je progovorila o Semu Asghariju, za kojeg se već neko vreme šuškalo da joj je dečko.Pop zvezda Britni Spris uživa u vezi sa Semom Asgharijem, a pevačica je konačno progovorila o svom partneru. Ona je otkrila da je njihova ljubav počela na snimanju njenog spota.

"Dok smo čekali novu scenu na snimnaju sedeli smo 20 minuta i bili smo na naeki način prisiljeni da pričamo jedno s drugim" rekla je Britni za CBS.

"On je znao ko sam ja, ali me nije znao lično. Mislio je, ‘kakva je ova devojka?’, a ja pojma nisam imala pojma ko je on" dodala je Britni.

"Počeli smo da razgovaramo o sušiju i stvarima koje volimo i kako bi trebalo da jedan dan odemo na suši. Rekla sam ‘Idemo, idemo to da uradimo’ i on je rekao ‘Ok, daću ti svoj broj kada se ovo završi", rekla je Britni i dodala da ga neko vreme nije zvala.

"Tek nakon pet meseci u torbi sam našla njegov broj i pomislila da je sladak pa sam ga nazvala. On je stvarno zabavna osoba" priznala je Britni koja je objavila slike sa dečkom na Instargamu.

Par je svoju romansu držao podalje od očiju javnosti, a prvi put su viđeni zajedno u novembru.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak