Uma Turman i Arpad Buson: Prljava borba za dete

Blic 22.01.2017 22:33
Uma Turman i Arpad Buson: Prljava borba za dete


Glumica Uma Turman vodi borbu za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Lunom sa bivšim partnerom, francuskim milijarderom Arpadom Busonom.Arpad je Umu na sudu optužio da meša lekove sa alkoholom i da ima mentalni poremećaj, a ona je izjavila da je njen bivši verenik tokom njihove veze s vremenom postajao sve agresivniji.

Ona je ispričala kako je Buson podivljao kada je otkazala put na Bahame jer joj je kći Maja (19) koju ima iz braka s glumcem Itanom Houkom (46) pala s bicikla.

Kada mu je Uma rekla da je trudna s Lunom, rekao joj je da dete neće nositi njeno prezime i da ne želi da njihova ćerka bude Amerikanka, piše 24sata.hr.

Inače, milijarder i glumica od početka su imali turbulentnu vezu. Oni su se upoznali 2007. godine, a pred oltar je trebalo da stanu 2009. godine, međutim venčanje je bilo otkazano, a glumica je Arpadu vratila prsten. Par se pomirio 2011. godine. Zvezda filma ''Kill Bill'' te godine je zatrudnela. Iduće godine rodila je Lunu, a Arpad i Uma odlučili su da se ipak venčaju. Međutim, nakon nekoliko meseci, Uma je otkazala venčanje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak