Hit boja u enterijeru: Pripremite se za zelenu

Novosti 20.01.2017 13:23
Hit boja u enterijeru: Pripremite se za zelenu


Simbol rađanja, prirode, mladosti i života se posebno preporučuje za spavaću sobuTEK smo zakoračili u Novu godinu sa svežim planovima, željama i ciljevima, a ništa bolje ne simbolizuje novi početak od zelene boje. Upravo je ona izabrana da obeleži godinu pred nama, kako u modi, tako i u enterijeru, pa iako proleće nije ni blizu, možete ga već sad "prizvati" zelenom. Simbol rađanja, prirode, mladosti i života se posebno preporučuje za spavaću sobu, ali se odlično uklapa u svaku prostoriju - od kuhinje gde hladi do dnevne sobe gde unosi toplinu, bliskost i harmoniju.

Nije svejedno koja nijansa je u pitanju - kao hit nijansu 2017, dekorateri su izabrali žuto-zelenu, koja se lako uklapa sa drugim tonovima. U zavisnosti od ambijenta, daje elegantan, klasičan ili moderan izgled. Odlično se uklapa uz drveni ili moderni nameštaj.

Jedan od najpopularnijih i najjednostavnijih načina da značajnije promenite dom je farbanje jednog zida, a ove godine je zelena imperativ. Efektna je i ako njom osvežute vrata, kauč, stolice. Ukoliko je ne želite u prevelikoj dozi, razmislite o detaljima poput zavesa, jastučića ili tapeta, koje možete zalepiti na manji deo zida. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak