Olovka prema boji očiju

Novosti 20.01.2017 13:05
Olovka prema boji očiju


Birajte nijanse koje se slažu uz vaše oči, a asortiman je u svakoj parfimeriji zaista veliki.OSIM klasične crne olovke za oči, ponekad biste mogli da se odvažite i isprobate još neku boju, savetuju holivudski šminkeri. Birajte nijanse koje se slažu uz vaše oči, a asortiman je u svakoj parfimeriji zaista veliki.

* Uz plave oči odlično idu metalni tonovi, boja šampanjca, mornarsko plava, nijanse bakra i zlata. Iscrtajte samo uglove očiju ili ceo gornji kapak, ali što tanje i što bliže trepavicama.

* Da biste istakli lepu zelenu boju očiju, birajte olovke sa crvenkastim i ljubičastim tonovima, poput bronze, nijanse ametista, mahagonija ili patlidžana.

* Ako imate tamne oči, ne možete pogrešiti sa zemljanim tonovima i sivom, a kobaltno plave nijanse mogu posebno da ih naglase. Ukoliko vam je to preterano, iscrtajte samo donji deo kapka tamnoplavom olovkom za oči jer je najsličnija klasičnoj crnoj, pa vam neće delovati previše za prvi put.

* Očima boje lešnika odgovaraju smaragdnozelena, zlatna, bronzana, maslinasta, boja šljive i čokolade. Izvucite liniju duž celog gornjeg kapka, a unutrašnje uglove naglasite s malo zlatne.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak