Korejski trik za savršeni make up

Grazia 19.01.2017 21:43
Korejski trik za savršeni make up


Verovatno se sećate 'baking' tehnike koju su koristili profesionalni šminkeri protekle godine.Reč je o načinu šminkanja koji koriste profesionalni šminkeri i bazira se na nanošenju korektora ispod očiju koji se fiksira slojem pudera u prahu. Puder ostaje na licu dok toplota kože ne fiksira šminku, a zatim se višak pudera nežno uklanja sa lica.

Nova make up tehnika koja dolazi iz Koreje pod nazivom „jamsu nas uči novim stvarima koje su u potpunoj suprotnosti sa dosadašnjim načinom šminkanja. Umesto toplote lica, korejski šminkeri predlažu hladnu vodu nakon šminkanja.

Tačnije, kada nanesete korektor, tečni puder i puder u prahu potrebno je da bukvalno zaronite u hladnu vodu. Potrebno je da lice ostane potpoljeno u vodi 30 sekundi, a onda lagano peškirom uklonite višak vlage sa lica.

Šminkeri koji su isprobali ovu neobičnu tehniku tvrde da hladna voda fiksira šminku, stvara mat efekat kože, a vaše lice izgleda sveže i prirodno bez vidljivih tragova pudera.

Čim se pojavila, ova metoda je pokupila brojne simpatije i stekla veliki broj fanova u svetu profesionalnog, ali i amaterskog šminkanja. - See more at: http://mogujatosama.rs/5-tehnika-sminkanja-koje-treba-da-uvedete-u-svoju-makeup-azbuku-sto-pre-7694#sthash.ix5TUKwk.dpuf

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak