Glogovac otvorio dušu i ovo otkrio o verenici

Blic 19.01.2017 19:02
Glogovac otvorio dušu i ovo otkrio o verenici


Nebojša Glogovac retko govori o današnjem vremenu, a još ređe o verenici Milici Šćepanović. Zato je mnoge oduševilo kada je glumac otkrio šta najviše voli kod Milice.Na pitanje ko ga najviše inspiriše, naveo je upravo nju:

- Prvo što mi padne na pamet je moja verenica, koja zaista pazi na slabije od sebe, na ljude kojima je potrebna pomoć, ume da se rasplače na najsitniju nepravdu, vodi računa o okolini, da ne troši previše vode. Ne što je moja, ali je ozbiljan primer pažnje prema svetu. I prema resursima i čistoći okoline - rekao je Glogovac za UNICEF-ovu kampanju o kulturi davanja u saradnji sa jednim domaćim modnim portalom.

- Potrebno je podizanje svesti i znati šta se dešava sa planetom. Sve se opet svodi na lično zadovoljstvo. Dajemo, jer se mi dobro osećamo. Negde, to ima i jednu manu, trebalo bi da kad leva ruka daje, desna ne zna koliko daje. Trebalo bi da budemo nesvesni i da nam nije važno koliko i šta dajemo. U suštini, čovek je takvo biće. Neka je... Osećam se kao dobar čovek što sam ti pomogao, dao kintu, pomogao deki da ponese voće sa pijace - rekao je.

Glogovac otvorio dušu i ovo otkrio o verenici

O tome koliko deca uče od svojih roditelja, on kaže:

- Deca uče po modelu, ja sada mislim na našu decu. Jedini način je da taj model bude human i ispravan i da bude o pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem deci dajemo dobar orijentir. Danas u u životu zaboravljene te stvari koje su nematerijalne, koje se ne mogu novcem opisati. Deci treba povratiti veru da je hrabrost dobra, da je ljubav i poštenje dobro. Budućnost dece je u našim rukama - istakao je Glogovac.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak