Dvostruko ubistvo: Sima Strahota ostaje u pritvoru

Mondo 19.01.2017 11:24
Dvostruko ubistvo: Sima Strahota ostaje u pritvoru


Stevanu Josiću, zvanom Sima Strahota koji je osumnjičen da je ubio Darija Roklicera i bivšeg vođu navijača Vojvodine Dragana Jovanovića Gidru ispred novosadskog lokala „Moja kafanica“, produžen je pritvor zbog opasnosti od bekstva.Viši sud u Novom Sadu produžio je danas pritvor Stevanu Josiću (34), zvanom Sima Strahota, koji se sumnjiči da je na smrt pretukao Dragana Jovanovića Gidru (26) i Darija Roklicera (29) krajem decembra u Novom Sadu.

U saopštenju suda se napominje da je Josiću pritvor produžen za još 30 dana zbog opasnosti od bekstva.

Kako je saopštio novosadski Viši sud, preostalim osumnjičenima u ovom predmetu, Miroslavu Knežiću zvanom Kimi, koji je osumnjičen za skrivanje Strahote i posedovanje oružja, kao i policajcu Vladimiru Kezmiću koji je radio u obezbeđenju lokala, a koji se sumnjičio za neprijavljivanja krivičnog dela i učestvovanje u tuči ukinut je pritvor.

Pritvor je ukinut i Petru Radoviću, Miletu Nikoliću, Andrei Čizmić, Borislavu Čoloviću koji su se sumnjičili za neprijavljivanje krivičnog dela.

U sudu napominju da su oni pušteni pošto su sprovedene sve dokazne radnje zbog kojih im je određen pritvor.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 21. decembra prošle godine nakon tuče ispred kafane. Za ubistvo je osumnjičen Strahota, koji je prema ranijim saznanjima iz istrage nakon tuče ubio Roklicera i Jovanovića udarcima drvenom palicom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak