Neprolazna lepota Sindi Kraford

Hello 18.01.2017 18:19
Neprolazna lepota Sindi Kraford


Sindi Kraford će uskoro proslaviti 51. rođendan, ali i dalje izgleda tako zanosno da bi malo ko mogao to da pomisli.One je još od devedesetih sinonim za lepotu, modu i modnu pistu, i zbog toga i danas s ponosom može da nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu, a prema najnovijim fotografijama, izgleda kao da nije ni dan ostarila. 

Neprolazna lepota Sindi Kraford

Na dodelu “Marie Claire’s Image Makers Awards” početkom nedelje stigla je u uskoj crnoj haljini koja je istakla njene obline, a izrezi su dosezali sve od stopala do struka. Svoju prirodnu lepotu naglasila je tek laganom šminkom. Kad su njene beauty rutine u pitanju, oduvek je isticala da je manje više, i da voli prirodne boje.

Neprolazna lepota Sindi Kraford

Mlađim devojkama savetuje da ne farbaju kosu sve dok ne dođu u godine da to baš moraju. Vreme obožava da provodi u prirodi, sa suprugom vozi bicikl, a ako jedan dan i ne odradi trening, nema grižu savesti. Svoja pravila ima i kad je ishrana u pitanju:

– Moja ishrana se bazira na principu 80 – 20. 80 odsto vremena jedete zdravu hranu, a ostalih 20 odsto jedite ono što želite – kaže Sindi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak