Otac nasilnik: Isprebijao sinove, vezao za drvo i ostavio na -15

Kurir 17.01.2017 19:09
Otac nasilnik: Isprebijao sinove, vezao za drvo i ostavio na -15


Prokupačka policija odredila četrdesetosmočasovni pritvor za A. A. (31), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodiciPolicija je uhapsila Aleksandra A. iz Žitnog Potoka zbog brutalnog zlostavljanja i prebijanja maloletnih sinova, koje je nakon zverskog mučenja vezao kanapom za drvo u dvorištu i ostavio satima na temperaturi od minus 15 stepeni.

Monstrum je priveden nakon što ga je policiji prijavio otac, odnosno deda mališana Stanimir A. (45), kome je divljak takođe pretio ubistvom, vitlajući nožem i satarom. Policija je isprebijane i promrzle mališane od osam i deset godina prevezla u prokupačku bolnicu, gde su im konstatovane teške povrede i promrzline.

Kako Kurir saznaje, dečaci su živeli u kući sa nasilnim ocem i dedom, jer ih je majka pre nekoliko godina napustila. Uhapšeni Aleksandar A. je navodno i teški alkoholičar.

- U nastupu besa decu je izvukao iz kuće, vezivao ih kanapom za drvo u dvorištu i tukao. Po ovom snegu i na ovom minusu, on je, najverovatnije pod uticajem alkohola, decu prvo počeo da tuče u kući, a onda i napolju. Deca su vrištala i čule su ih sve komšije. Kada je njegov otac pokušao da im pomogne, krenuo je na njega prvo nožem, pa sekirom. Sina nije mogao da zaustavi, a čim je ugrabio prvu priliku, pozvao je policiju - kazao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Meštani Žitnog Potoka s kojima je Kurir juče razgovarao kažu da je Aleksandar A. često bio nasilan prema dečacima, a da su njihov plač i vriska od bolova koje su trpeli bili gotovo svakodnevni. Policija je nasilniku nakon hapšenja odredila zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Zreo za robiju
DECU OSTAVLJAO ISPRED KAFANE

Aleksandar A. je, prema rečima meštana Žitnog Potoka, decu - umesto u školu - vodio sa sobom po kafanama.
- Ne znam zašto ranije niko nije reagovao. Kada ih ne bi tukao, kupovao bi im „smoki“ i dovodio ih pred kafanu da ga čekaju dok se on opija. Deca su strašno patila jer se o njima apsolutno niko nije starao - tvrde meštani.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak