Sada i na papiru: Džoni Dep je ponovo slobodan, ali evo po koju cenu

RTS 16.01.2017 21:28
Sada i na papiru: Džoni Dep je ponovo slobodan, ali evo po koju cenu


Holivudski par Džoni Dep i Amber Herd konačno su stavili tačku na brak dug dve godine.Posle osam meseci postupka, brak holivudskih zvezda Džonija Depa i Amber Herd i zvanično je okončan.

U sporazumu o razvodu braka navedeni su brojni uslovi na koje su glumci pristali u augustu kada je Amber povukla tužbu protiv supruga za nasilje.

Dep zadržava vlasništvo nad brojnim nekretninama, uključujući one u Los Angelesu i Parizu, i privatno ostrvo na Bahamima. U njegovom vlasništvu ostaće i više od 40 vozila.

Glumica će zadržati pse Pistola i Bua, koji su dospeli u žižu javnosti 2015. godine kada je Amber pokušala da ih unese u Australiju bez obaveznog boravka u karantinu za životinje.

Bivša supruga Džonija Depa dobiće i sedam miliona dolara koje će dati u dobrotvorne svrhe. 

„Ovaj petak 13. nam je posebno srećan. Zadovoljni smo jer se ovo neprijatno poglavlje života gospodina Depa završilo“, napisala je Depova advokatica Laura Vaser u saopštenju.

Pirs O'Donel, advokat koji zastupa Amber Herd, takođe je pohvalno govorio o „velikom danu za njegovu klijentkinju“ ističući da je razvod sve što je Amber želela, a sada je to i ostvareno.

Džoni Dep i Amber Herd upoznali su se 2011. godine na snimanju filma Dnevnici ruma. Početkom februara 2015. godine venčali su se u Los Anđelesu. Petnaest meseci kasnije glumica je podnela zahtev za razvod braka Višem sudu u Los Anđelesu navodeći nepomirljive razlike s Depom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak