Najromantičnije destinacije sveta

Luxlife 16.01.2017 09:34
Najromantičnije destinacije sveta


Maštate o savršenoj destinaciji za medeni mesec ili proslavu godišnjice?Sa toliko dostupnih opcija, teško je odabrati savršenu romantičnu destinaciju. Da li odabrati mesto sa tirkiznim okeanski vodama i palmama, ili možda nešto više avanturistički nastrojeno, poput kanjona ili ruševina antičkih gradova? Ako se pronalazite u ovoj nedoumici, National Geographic časopis je tu da vam pomogne. Oni su predstavili 50 idiličnih odmarališta i destinacija koja su idealna za proslavu večne ljubavi. Mi smo odlučili da vam predstavimo devet najboljih.

Najromantičnije destinacije sveta
 
St Moric
 
Sa neverovatnim planinama, dramatičnim pejzažima i bajkovitim hotelima, St Moric u Švajcarskoj vam nudi vrhunski romantični odmor. Bilo da tražite romatične lože, luksuzno iskustvo šopinga ili kuhinju svetske klase, ovde ćete uvek imati čime da se zabavljate.


 
Londonsko Oko
 
Ova destinacija se često naziva najromantičnijim lokalitetom Londona. Ova panoramska vrteška visoka 135 metara nudi vam spektakularni pogled na prestonicu Engleske i proslavlja sve stvari vezane za ljubav i romantiku.
 
Liijang, Junan provincija, Kina
 
Ovaj stari grad sa kaldrmisanim ulicama, kanalima i centralnim trgom idealno je mesto koje možete istražiti u društvu svoje voljene osobe. Black Dragon Pool koji se ovde nalazi nudi vam predivni pogled na Jade Dragon Snow planinski lanac.
 
Viktorijini vodopadi
 
Viktorijini vodopadi su spektakularan prizor neverovatne lepote na Zambezi reci, koji formira granicu između Zambije i Zimbabvea. Takođe, ovi vodopadi spadaju u Svetska čuda.

Najromantičnije destinacije sveta
 
Maču Piču
 
Maču Piču ima svoju romantičnu stranu. Ovo mesto je okarakterisano istorijom i ima predivnu prirodu i jedinstvenu privlačnost za svetske putnike i ljubitelje romantike.
 
Japan
 
Tokio, prestonica Japana, je sam po sebi magičan. Pagode i beli zidovi daće vam savršeno čarobno okruženje za kreiranje uspomena za čitav život. Ako želite pravo romantično iskustvo, obavezno bar nekoliko noći provedite u tradicionalnom Rjokanu.
 
Island
 
Jedna od najvrelijih romantičnih destinacija je upravo Island, zbog svog neobičnog pejzaža, glečera, kanjona i vulkana, kao i same činjenice da ovde možete uživati u Aurori Borealis, odnosno polarnoj svetlosti.
 
Njujork
 
Ako želite romantiku u Sjedinjenim Državama, Central Park je pravo mesto za vas. Bilo da želite u šetnju, na piknik ili priželjkujete vožnju brodićem, Central Park vam nudi sve navedeno i još više.
 
Rotenburg, Nemačka
 
Ovaj bajkoviti nemački grad je najbolje očuvano srednjovekovno mesto. Ovde vam nije potrebno ništa više od kaldrmisanih ulica i starinskih kućica, zbog kojih ćete lako pomisliti da ste u bajci.

Najromantičnije destinacije sveta

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak