Romana Panić: Udvaraju mi mlađi muškarci

Puls 14.01.2017 22:43
Romana Panić: Udvaraju mi mlađi muškarci


Pevačica Romana Panić u Novu godinu ušla je samouvereno i puna nade da će joj 2017. doneti ostvarenje nekih želja. Kako kaže, volela bi da održi jedan solistički koncert, a što se privatnog života tiče, da ne bude više sama.Šta radite ovih dana?

- Svuda sam pomalo, baš sam na sve strane. Poslednje što je aktuelno je da sam uspela da snimim spot sa Dejanom Matićem za pesmu “Bolje je ovako“. Mnogo se dobro osećam i fenomenalne su reakcije na pesmu. To je i bio cilj. Dosta radim i putujem, sada sam uglavnom po regionu i imam dosta privatnih zabava, pevam za firme...

Pristupate li tim intimnijim nastupima malo drugačije?

- Ne oblačim se drugačije, već kao i uvek kad je scena u pitanju i kako se ja osećam. Ono što meni prija je što mene ljudi odlično prihvate. U medijima se ne eksponira poslednjih godina koliko sam ja u stvari dobar “lajv” pevač, tako da ću se potruditi na napravim jedan video sa živim izvedbama.

Šta privatno volite da zapevate?

- Sve privatno volim da pevam. Bila sam tonac na radiju, ali i di-džej... Sve slušam. Sinoć sam došla kući i na TV-u je bio koncert klasične muzike, svirala je beogradske filharmonija. Uživala sam gledajući ih sat vremena, a posle smo bili na kafanskim narodnjacima. Širok je dijapazon muzike koju ja volim i koju volim da pevam. Trudim se da budem bolja. Sećam se jednog od vaših prvih spotova gde idete niz neku prugu i nosite kofer...

Da li ste se ikada pokajali što ste došli u Beograd?

- Nikad, to je bio moj san od pete godine. Čim sam došla u Beograd meni su se sva vrata otvorila. Prodala sam prvi tiraž dobro i bila sam prihvaćena. Tada toga nisam ni bila svesna. Moja karijera je tada krenula. Bila sam u vrhu i nisam toga bila svesna, ali verujem da vrh moje karijere tek dolazi. Najteže je trajati, bude tu i uspona i padova. Kao u životu, ne može sve da bude gore i ne može sve da bude dole. To su neke amplitude. U mom životu, što ja nisam mogla da prihvatim, bile su neke ogromne oscilacije i privatno i poslovno. To je nešto što sam ja doživela kao iskušenja i školu.

Vaš privatan život je bio podrobno ispraćen u medijima. Svi su bili upućeni u ljubav sa Fotosom Pitađisem...

- Naučila sam da krijem neke stvari. Mislim, naučila... Ja sam jedan emotivni Ovan koji je hiljadu puta udario u zid. Fleksibilna sam i uspela sam da preživim mnoge stvari i da sebe sačuvam...

Romana je “lepa i sama” ili “lepa i neću da vam kažem”?

- Pa, lepa i sama.

Nemoguće. Da li vam prilaze muškarci?

- Da, ne mogu da se odbranim od udvarača. Mislim da muškarcima ne odgovara moja jačina. Samo posle čujem od njih: “Ne mogu ja ovo, meni je ovo previše“. Što sam starija, sve manje znam šta se dešava.

Očekivala sam da ćete otkriti da imate 10 godina mlađeg partnera koji vas prati u svemu. Prilaze li vam, uopšte, mlađi tipovi?

- Da. Mlađi muškarci imaju mnogo više hrabrosti i to je ono što mi se sviđa. Ne znam da li je to neki trend 21. veka. Sad je to baš izraženo. Ne znam da li je to stiglo iz Holivuda, kada je Demi Mur prošetala sa Eštonom Kučerom. To prija u jednom momentu i mnogo je dobro. Žena što je zrelija i u tim tridesetim, četrdesetim ona je sve jača, a muškarci se brže umaraju. Ja se i družim sa mlađim generacijama. Kako ostati večno mlad u ovom gradu, ako nisi sa mlađim muškarcima?!

Bolje da vas muvaju mlađi nego oženjeni, zar ne?

- Apsolutno, a to su, nažalost, jedine dve kategorije koje su ostale.

Dobro, je l’ čekamo drugi krug da se ovi oženjeni razvedu?

- Nadam se da imamo vremena (smeh).Poželećemo vam stvarno nekog jakog i nekog ko može da vas isprati.

A šta vi želite sebi?

- Zaista želim to. Dosadilo mi je više da budem sama. I želim da održim solistički koncert i snimim te lajv snimke. Samo neka mi bog da tu dobru energiju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak