Bivši optužuje: Uma Turman je pijana 'ludača'

Mondo 14.01.2017 22:35
Bivši optužuje: Uma Turman je pijana 'ludača'


Glumica na meti strašnih optužbi od strane bivšeg muža tokom spora o starateljstvu nad detetom.Glumica Uma Turman, koja vodi sudsku bitku sa bivšim partnerom Arpadom Busonom na sudu u Menhetnu, proglašena je mentalno bolesnom ženom koja meša alkohol i lekove.

Tokom svedočenja sudskog psihologa, Busonov advokat Piter Bronstin izneo je tvrdnju da je glumica "ozbiljno mentalno bolesna" i da lekove koje uzima za tretiranje svog stanja često meša sa alkoholom.

Doktorka Sara Vajs potvrdila je da je Buson više puta upozorio da Uma "boluje od teške mentalne bolesti", ali se nije složila sa njegovim optužbama.

"Ona boluje od određenih poteškoća u učenju, hiperaktivnosti i poremećaja pažnje," rekla je ona, i dodala da glumica pije lekove triazolam, velbutrin i klonopin. U pitanju su lekovi protiv nesanice, depresije i epileptičnih napada.

Sudija nije dozvolio da se komentarišu efekti ovih lekova u kombinaciji sa alkoholom, jer nema dokaza da je glumica mešala lekove i piće.

Buson i Turmanova na sudu su zbog starateljstva nad zajedničkom ćerkom Altalunom, koja ima četiri godine. Glumica je, dok je bila trudna, više puta uslikana dok je konzumirala alkohol.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak