Marija Šerifović: Više se ne slušam ni ja, ni Bajaga, nego prostitutke

Vesti 13.01.2017 12:27
Marija Šerifović: Više se ne slušam ni ja, ni Bajaga, nego prostitutke


Jedna od najboljih srpskih pevačica Marija Šerifović nema lepe reči za nove trendove na domaćoj muzičkoj sceni.Članica žirija “Zvezde Granda” u emisiji “Balkanskom ulicom” Vesne Dedić rekla je da se danas uglavnom slušaju prostituke i MC-jevi, a ne kvalitetna muzikao kao što je njena.

Vreme u kom živim i postojim kao umetnik je ravno horor filmu. Muzika se uglavnom svela na neku pornografiju i čudne pojave. Današnje generacije više ne znaju šta je dobra muzika. Više se ne sluša ni Marija Šerifović, ni Van Gog, ni Bajaga, ni Zdravko Čolić nego prostitutke i MC-jevi. To je katastrofa! horor film“, rekla je Marija.

Pevačica je svesna da će joj oni koji se osete prozvanim verovatno odgovoriti na ovu opasku, ali se ona zbog toga ne ustručava da iznese svoje mišljenje.

“Ja o tome javno govorim i iza toga stojim od A do Š. Ako već izgledaš pristojno, pa moraš malo i da pevneš, majka mu stara. Ali, ne vredi. Danas svako može da peva, danas svako želi da peva. Ne kažem da pod ovim krovom nema mesta za svakoga, ali ipak mora da postoji neki filter za razne pojave koje gledamo na ovom malom ekranu“, smatra Marija.

Ona je istakla da je svesna da ni nju ne vole svi, ali da za razliku od mnogih ona publici pruža kvalitet.

Možda se ja nekome ne dopadam i to je u redu, to je subjektivna stvar, ali u današnje vreme stvarno ne postoji niko ko određuje šta je nešto iole pristojno. Jednog dana će to i moje dete da gleda i da uči, a vidite i sami šta je u ponudi”, zgroženo je zaključila pevačica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak