Ovo niste znali o Sofiji Milošević: Ljajićeva devojka radi za Trampa

Alo 13.01.2017 11:22
Ovo niste znali o Sofiji Milošević: Ljajićeva devojka radi za Trampa


Prelepa srpska manekenka Sofija Milošević, devojka reprezentativca Adema Ljajića, radi za novog predsednika SAD Donalda Trampa!Sofija je još u avgustu 2015. potpisala ugovor za agenciju "Tramp models".

"Idem već sledeće nedelje jer sam potpisala ugovor sa agencijom "Tramp models". Veoma sam uzbuđena zbog toga jer me čekaju nove revije brojnih novih saradnika", rekla je tada Sofija Milošević.

Donald Tramp u to vreme još nije bio kandidat za predsednika Amerike, bio je "samo" jedan od najbogatijih ljudi na svetu, vlasnik nekoliko kompanija i, između ostalog, i uspešne modne agencije. Fotografije Sofije Milošević, ili Sofije Milo, kako glasi njeno umetničko i profesionalno ime, i dalje se nalaze na sajtu agencije sa svim podacima potrebnim za njen eventualni angažman. 

Uz njenu biografiju objavljen je i intervju, u kojem se ističe da "prelepa Srpkinja uživa u Njujorku, voli da čita Dostojevskog i da ju je otkrila bivša manekenka Jelena Ivanović kada je Sofija imala samo 14 godina".

Interesantno je da je Donaldova supruga Melanija Tramp pre udaje za njega bila model te agencije. Takođe ugovor s "Tramp modelsom" imale su starleta Paris Hilton, supermodel devedesetih Tatjana Patić i glumica Izabela Roselini. Trenutno u Trampovoj modnoj agenciji posao ima oko 100 devojaka.

Zbog Adema sišla s piste

Sofija Milošević je živela u Njujorku, kako je sama rekla, u gradu koji nikad ne spava. Tu je bila u centru modnih dešavanja, ali i blizu agencije u kojoj radi. U poslednje vreme Sofija Milošević ipak više uživa u društvu Adema Ljajića u Milanu i Torinu i sve manje šeta modnim pistama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak