Nedović: Zvezda me je zvala, ali lepo mi je u Španiji

Mozzart sport 12.01.2017 19:29
Nedović: Zvezda me je zvala, ali lepo mi je u Španiji


Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović izjavio je da je prošlog leta od Crvene zvezde dobio ponudu da se vrati u klub, ali je odlučio da ostane u Unikahi, jer se u Španiji oseća kao kod kuće.Pominjalo se to i ranije. Samo, nezvanično. Tek sad je stigla i potvrda da je Crvena zvezda zaista želela Nemanju Nedovića.

I to iz usta srpskog reprezentativca, koji je u intervjuu Sportklubu priznao da je postojala želja njegovog bivšeg kluba da ga vrati na Mali Kalemegdan.

Imao sam letos ponude, ali želeo sam da ostanem u Malagi. Osećam se kao kod kuće. Crvena zvezda je želela da se vratim, ali ovo je moj dom“, precizirao je Nedović.

Nedović: Zvezda me je zvala, ali lepo mi je u Španiji

Prema njegovim rečima, želja mu je da ostane u Unikahi.

Ovde sam i sledeće sezone. Dobra je atmosfera u timu, za razliku od prošle sezone. Imamo dobre momke u ekipi i zaista smo ujedinjeni. Spremni smo da se borimo za titulu, možda ne odmah, ali kada za to dođe vreme. Moramo više da se fokusiramo na rad nego na traženje izgovora“.

Osvrnuo se Nedović i na povredu živca leve noge, zarađenu još prošle godine.

„I dalje ne osećam ništa, ne mogu da savijem prst. Moje telo je ovde, ali mi je palac ostao u Beogradu, na odmoru. Lekari su rekli da je oporavak osetljiv, ali i da je potrebno vreme. Još ne mogu da savijem prst iako su prošla dva i po meseca. Igram na 80 odsto mogućnosti. Verujem da ću nastaviti da napredujem“, dodao je Nemanja Nedović u raportu iz Španije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak