Šou: Kolektivni spektakl Karića u crkvi

Mondo 12.01.2017 14:41
Šou: Kolektivni spektakl Karića u crkvi


Novo poglavlje sage koju slobodno možemo nazvati "Keeping up with Karići".Bogoljub i Milanka Karić planiraju da se ponovo venčaju u crkvi na 40. godišnjicu sklapanja braka, i to ne sami, već u društvu svoje tri ćerke i njihovih muževa!

Kolektivno crkveno venčanje "dinastije" Karić biće upriličeno sledećeg leta, kada će Bogoljub i Milanka obeležiti 40 godina od sklapanja građanskog braka. Pošto su se i njihove ćerke Danica, Neda i Jelena venčale samo građanski, i one će se venčati u crkvi u okviru istog događaja, prenosi domaća štampa.

"Bogi je oduvek želeo da organizuje kolektivno venčanje, svi su veoma uzbuđeni i jedva čekaju taj nesvakidašnji čin," rekao je izvor blizak Kariću za "Kurir".

Najstarija ćerka Neda udala se 2007. za biznismena Dejana Lazarevića, a Jelena se za njegovog brata Gorana udala u Londonu pet godina kasnije. Najmlađa Danica venčala se u "najluđoj noći" sa Nikolom Stoilkovićem, sa kojim čeka prvo dete.

Bogoljub Karić vratio se u Srbiju posle 12 godina bežanja od vlasti zbog optužbi za malverzacije sa svojim firmama.

Bogoljub je dočekan na aerodromu sa narodnim nošnjama, hlebom i solju, a skandiralo se i "Pobeda, pobeda". Bilo je tu i suza radosnica, Bogoljuba i žene mu Milanke.

U Srbiju se vratio kao slobodan čovek, na svadbu svoje ćerke Danice.

Bogoljub Karić je otišao iz Srbije, i to u trenutku kada su počela saslušanja za utaju poreza.

Prema navodima tužilaštva, istraga je vođena zbog sumnje da su od aprila 1994. godine do februara 1997. godine, tokom osnivanja Preduzeća za mobilne telekomunikacije “Srbija BK PTT doo – Mobtel” i unošenja osnivačkog kapitala, Bogoljub Karić i preduzeće “BK trejd Inc”, suosnivaču “Mobtela”, prisvojili 21.980.551 američkih dolara od razlike između stvarne i lažno prikazane vrednosti unete opreme.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak