Metju Mekonahi: Veran sam supruzi i čuvam je samo za sebe

Hello 12.01.2017 12:11
Metju Mekonahi: Veran sam supruzi i čuvam je samo za sebe


Holivudski glumac i oskarovac Metju Mekonahi otkrio je u nedavnom intervjuu za Playboy da je i dalje opčinjen suprugom Kamilom Alveš i da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana.Naime, glumac koji sa brazilskom manekenkom ima troje dece, sudbonosno “da” rekao je 2012. godine, nakon šestogodišnje veze.

– Veoma sam veran svojoj ženi i sebično je čuvam samo za sebe. Volim da sam pod njenom`kletvom'. Ne želim da razbijem tu opčinjenost – priznao je Mekonahi čija supruga je tek prošle godine dobila američko državljanstvo.

Inače, nedavno je Kamila otkrila da je pre dolaska u Ameriku u rodnom Brazilu radila kao kućna pomićnica, i da poznanstvu sa slavnim glumcem posredovao Lens Aprmstrong.

– Bila sam u restoranu sa prijateljicama i tada mi je Metju prišao, ali nisam ga prepoznala jer je imao dugu kosu i bradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da se iza te`maske`krio on. Međutim, tek kada je za naš sto došao Lens Armstrong, shavtila sam o kome se radi, jer sam znala da su njih dvojica nerazdvojni – rekla je lepa Brazilka.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak