Nedeljni horoskop od 12. do 18. januara

Novosti 12.01.2017 11:08
Nedeljni horoskop od 12. do 18. januara
OVAN

U ovom periodu trebate da ostanete staloženi i da ne reagujete impulsivno. Izvesne okolnosti se menjaju a vi nemate sve informaciji. Nemate potrebu da se branite od bilo koga, samo posmatrajte šta se dešava oko vas. Ispoštujte zadate rokove. Usmerite se na saradnju sa nekim ko je iskusan i raspolaže znanjima koja vama fale. Emotivni deo se popravlja. Imate mogućnost da birate između dva partnera. A vi biste samo da se povučete ili prespavate momente kada odnos treba da se razradi. Suviše analizirate - opustite se i slušajte svoju intuiciju. Zauzeti bitnije popravljaju odnos sa voljenom osobom. Oboje ste spremni da radite na odnosu i težite ka dugo očekivanoj harmoniji.

 

BIK

Neku situaciju ili saradnika možete pogrešno da procenite. Oprezno sa novcem, naročito ako je direktno sastavni deo vašeg posla. Nije period za neka veća ulaganja. Budite obazrivi u partnerstvima i sa osobama koje vam nude pomoć a pojavljuju se niotkuda. Odložite donošenje nekih vama bitnih odluka. Slobodni mogu sasvim slučajno da nalete na nekoga iz prošlosti. Ponovo ste počeli da maštate ali ste obazrivi jer još imate gorak ukus u ustima zbog proteklog iskustva. Može vas zainteresovati i jedna mlađa osoba koja se pojavljuje u vašem okruženju. Samo ne brzajte i budite oprezni jer ste skloni da vas manipulišu. Taj odnos se polako razvija i ne trebate da ga brzate. Oslonite se na savet prijatelja.

 

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur je tek završio svoj retrogradni hod. Sada trebate da se vratite na nedovršene poslove i stavite tačku. Nema pokretanja novih. Novine se eventualno same nameću ali su opet vezane za planove koje ste ranije napravili a niste mogli da realizujete. Više napora ulažete da sve održite pod kontrolom. Finansijski deo je nestabilan. Novac će kasniti ali će ga biti. Slobodne pripadnice znaka u ovom periodu nisu spremne da uđu u vezu. Želite da se posvetite sebi ali se nećete oderi maštanja o idealnom partneru. Ipak, iznenadiće vas osoba koja vam se već sviđa izvesno vreme. Ako se odlučite za vezu - ispostaviće se da je to veći zalogaj od onoga što možete da progutate. Zauzete nerviraju postupci partnera. Ne razumete se najbolje ali ipak shvatate da vam je stalo više nego što ste spremni da priznate.

 

RAK

Poslovne aktivnosti sada ipak zahtevaju više ozbiljnosti i pažnje. Svemu što radite želite da date neki lični pečat pa zbog toga mogu da vas kritikuju. Promenite neke sitnice u svom radnom okruženju koje vam bodu oči. Samo nemojte da odete u drugu krajnost i budete preozbiljni. Slobodni su u odličnom periodu da senapokon odliče za jednog od potencijalnih partnera. Pokušavate da ostanete smirene da potencijalni partner baš ne pomisli da ste frik. To i nije loše - vaša taktika će upaliti i partner se nekako vrlo brzo vezuje za vas. Zauzeti mogu da očekuju izvesno rasčišćavanje. Samo dozvolite da dođe do razgovora i ne prebacujte.

 


LAV

Neke stvari ne trebate da izgovorite ili trebate da pazite kome šta možete da kažete. Naglašavaju se moguće promene a vi biste da učestujete u tome. Samo polako! Neko vas vidi kao konkurenciju pa nešto može da vam se iskoplikuje. Dozvolite da vreme pokaže ko je kompetentniji. Vaše ambicije su ostvarive. Slobodnim pripadnicima znaka se pojavljuje neko ko nije iz mesta u kome živite ili partner mora da otputuje negde vrlo brzo nakon poznanstva. Nemote da vas to brine - sagledajte suštinu potencijalnog odnosa. Možete posegnuti i za nekim iz prošlosti ali povedite računa o iskrenosti osobe koju već dobro poznjete sa svim manam. Zauzete imaju potrebu da se povuku i provere da li vredi nastaviti dalje.

 

DEVICA

U ovom periodu upotrebite svoje organizatorske sposobnosti i britak um. Proverite informacije koje su vam bitne i izbegnite potpisivanje bitnih ugovora. Na mala vrata možete da pokrenete neke bitne razgovore sa ljudima na položaji. Ipak, samo pripremajte teren bez konkretnih dogovora i rokova. Slobodnim pripadnicima znaka se pojavljuje neko sa bitnom razlikom u godinama ili zauzet. To je nešto što vam svakako ne bi odgovaralo pa izbegnite ulazak u vezu. Sebi postavljate i nemoguće misije da biste se emotivno zaštitili. I nije vam loš taj trenutni mehanizam samoodržanja. Zauzeti su kritički nastojene. Ne dozvolite da samo zvocate već saslušajte šta partner može da kaže. Rasprave su moguće zbog dece ili novca.

 

VAGA

Izvesne novine u poslovnom delu vam unose nervozu. Pazite kome šta pričate i pokušajte da smanjite troškove. Neko može tražiti vašu finansijsku podršku ali vam se ne savetuje da se žrtvujete. Bez obzira na sve, vama sledi interesantan period u kome imate mogućnost da sprovedete povoljne projekte. Slobodnim pripadnicima znaka su naglašeni aspekti avantura i strasti. Kasnije se taj odnos može razviti u nešto drugo ali je za sada tako. Možda je to neko koga znate ili upoznajete na putu. Zauzete ulaze u jdan harmoničniji period. Dolazi do usaglašavanje stavova i partner ima potrebu da vam ugodi. Na vama je da želite i opustite se.

 


ŠKORPIJA

Očekivanja koja imate u ovom periodu i dalje nisu potpuno realna. Potrebno je da se prilagodite. Dajte potrebna pojašnjenja i samo strpljivo. Ideje koje imate možete da zapišete pošto će se izvesne okolnosti menjati a planovi odlagati. Sve ovo vas može iscrpeti. Brinete oko finansija ali je potrebno da i sami smanjite troškove. Slobodni su romantični i strastveni. Potencijalni partner koji se pojavljuje je jakog karaktera i održava vašu pažnju. Ovo može biti i tajna veza. Svakako vam nije sve jedno a možda tu osobu već poznajete. Zauzeti preuzimaju kontrolu u odnosu. Prate vas ozbiljne priče o tome - šta dalje. Iskoristite ovaj uticaj ali nećete moći odmah sve da sprovedete u delo.

 


STRELAC

Nudiće vam se mogućnost za brzu zaradu. Međutim to može da utiče na neke druge stabilne projekte ili izvore finansija. Ne prihvatajte olako nečija obećanja i razmislite šta se krije uza toga. Bez impulsivnih reakcija. Može se pokazati ko vam je neprijatelj u poslovnom okruženju. U suštini vam nije loše. Finansije bi trebalo da ostanu stabilne samo se ne upuštajte u nepotrebne rizike. Slobodni biraju između već poznate osobe i nekoga ko se tek pojavio. Svakako se trude da vas osvoje a vi niste ravnodušni. Slušajte svoje unutrašnje osećaje prilikom donošenja odluke. Zauzeti se usmeravaju na partnera i to ima efekta. Naglašene su strasti u odnosu. I vi sami prihvatate jedan kompromis pa ćete prijatno iznenaditi voljenu osobu.

 


JARAC

Od sposobnosti da brzo reagujete zavisi i da li ćete napredovati ili koliko ćete zaraditi. Završili ste period priprema, sada je vreme da delate. Imate neverovatnu mogućnost da motivišete saradnike. Sa mnogima ćete produbiti odnos i generalno vam na ovom polju slede prijatna iznenađenja. Možete neke svoje ideje da materijalizujete krajem nedelje. Privlačićete različite tipove osoba koje će potencirati na strastima.
VODOLIJA

Nemate potrebe puno da brinete pošto već unapred nekako znate da će nešto uspeti. Dogovori ili pregovori u ovoj nedelji su vam uspešni. Kod nekih će postojati neočekivano napredovanje. Na vama je samo da ostanete organizovani. Prihvatite podršku mlađe osobe koja vam se nudi. Emotivni deo vam deluje zbunjujuće. Neko pokušava da privuče vašu pažnju ali na potpuno pogrešan način. Prijatelj ili saradnik želi promene u odnosu. Vi sami niste baš raspoloženi da eksperimentišete. Zauzete trebaju da budu taktičnije u odnosu. Iskomunicirajte otvoreno ali nikako impulsivno. Strasti će pokrenuti i vas i partnera u dobrom pravcu.

 


RIBE

Trebate da menjate taktiku i bolje rasporedite svoju pažnju. Nešto što je drugima bitno nije nužno da je i vama. Imate odličnih potencijala ali to i sami znate. Skloni ste da više radite za druge nego za sebe i to sada treba da se promeni. Ne pravite krupne rezove već polako promenite taktiku. Angažovani ste na više strana i uz malo truda sve postižete. Ali vi sami niste nešto prezadovoljni. Slobodni privlače pažnju osoba koje su karakterno potpuno različiti od vas. Trudite se nekoga da impresionirate ali se pre toga raspitajte o kome se radi. Vi sami ste skloni da upadate u ljubavne igre koje vam se nameću. I to nije loše ali se ne vezujte jer je to odnos koji će teško da potraje. Zauzeti produbljuju komunikaciju sa pratnerom. To će rezultirati i boljim odnosom u kreveti.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak