Dnevni horoskop za 12. januar 2017.

Politika 12.01.2017 00:12
Dnevni horoskop za 12. januar 2017.

Ovan

Otvara se mogućnost odlaska na kraći put. Završite na vreme neodložne obaveze i precizno se dogovorite sa kolegama. Imate šansu da oplemenite relaciju sa voljenom osobom ako se ne inatite.


Bik

Najbolje ćete se provesti u krugu dobrih prijatelja. Budite otvoreni za drugačija mišljenja i ideje. Inspirativni ste na ljubavnom polju, slobodnima se otvaraju nove mogućnosti.


Blizanci

Obuzdajte se i postepeno realizujte željene ciljeve. Dobro procenjujete situaciju, ali vas potreba za bržim rešenjem može naterati na preuranjene reakcije. Poslušajte intuiciju da se kasnije ne kajete.


Rak

Ne ponašate se u skladu sa trenutnim mogućnostima, niste spremni za saradnju sa osobama od kojih vam na neki način zavisi realizacija ciljeva. Voljena osoba vas ne razume, promenite ponašanje.


Lav

Povoljne prilike na ljubavnom polju nemojte propustiti zbog svoje opuštenosti. Sa osobom do koje vam je stalo, partnerom, morate biti u ravnopravnoj relaciji da bi bilo moguće da se veza spontano razvija.


Devica

Iritira vas osoba iz bliže okoline koja ima nerealna očekivanja. Ne reagujte impulsivno, svoje ciljeve možete sada postići samo uz tolerantno ponašanje i realizovati uz ustaljene principe.


Vaga

Ne ostvaruju vam se planovi na očekivan način. Osoba koja vam može pomoći neće to da uradi. Pokušajte da se distancirate i smireno procenite situaciju. Gajite pogrešan stav na ljubavnom polju.


Škorpija

Sigurni ste u sebe i znate dobro šta i kako hoćete. Budite taktični prema drugima i na obostrano zadovoljstvo ćete postići ono što želite. U iskušenju ste na ljubavnom polju. Izbegavajte laž i manipulaciju.


Strelac

Izbegavajte rasprave i svađe na ljubavnom polju. Partner očekuje da napravite kompromis što vama ne pada na pamet! Skloni ste naglim i nepredvidivim reakcijama kada vam nešto smeta. Kontrolišite se .


Jarac

Da biste se uskladili sa svojim bližnjima, partnerom morate neke svoje potrebe prilagoditi obostranim ciljevima. Izbegavajte izjave koje se mogu dvosmisleno shvatiti. Zanemarili ste svoj ljubavni život.

Vodolija

Da biste uspostavili željenu relaciju naredne nedelje sa kolegama morate da pokažete da ste spremni da delite znanje. Nadređeni će to znati da cene i nagrade. Zdravlje dobro.Ribe

Gubite strpljenje u trenutku kada je potrebno. Time komplikujete već nezadovoljavajuću relaciju sa osobom do koje vam je stalo. Morate završiti poslove koje su neodložni. Ne budite površni. Usredsredite se na ono što vam je najvažnije. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak