Novak Đoković: Jelena je od mene napravila čoveka

Alo 11.01.2017 21:05
Novak Đoković: Jelena je od mene napravila čoveka


Novak Đoković ne krije koliko mu podrška supruge Jelene znači u životu, ali jedan detalj koji je otkrio o ljubavi prema njoj će vas sve potpuno raznežiti.- Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled - otkrio je Novak u kampanji "Who makes you" koja je snimljena za brend "Jacob's Creek", a putem koje je Novak objasnio ko su ljudi koji mu znače u životu.

Đoković nije mogao da sakrije krio koliko voli svoju ženu.

- Jelena i njena ljubav su od mene napravile boljeg čoveka - iskreno je rekao Novak koji se u videu grli i mazi sa svojom suprugom.


Osim o Jeleni, Novak je pričao i o podršci brata Marka.

- Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu uvek ćemo biti nerazdvojni - objasnio je Novak koji ističe da je Marko deo njegovog tima koji mu pomaže da potraži unutrašnju snagu.Interesantno je i da se Novak u videu dotakao i teme konkurencije pa je istakao da danas ne bi bio dobar da nije imao jaku konkurenciju u Federeru, Nadalu i Mareju.

- Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu.

Podsećamo, Novak je i prošle godine učestvovao u kampanji ovog brenda pod nazivom "Made by" tokom koje je snimio dva filma "Prvi sastanak" i "Tradicija". Tada je govorio o Jeleni, ali i o posebnim trenucima koje je provodio sa porodicom.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak