Estrada im je promenila živote, imali su teško detinjstvo, a danas ...

Kurir 11.01.2017 19:03
Estrada im je promenila živote, imali su teško detinjstvo, a danas ...


Muzika je mnogima promenila živote, a takmičenja gde pokazuju svoje talente napravila im je karijere, koje su započinjali na audicijama.Tanja Savić je iz Radinca i posle uspeha u Zvezdama granda svojoj porodici obezbedila bolje uslove za život. Sredila je porodični dom, bratu kupila auto, a sestri platila školovanje.

Rada Manojlović je iz Četereže i nikada nije krila da je imala jako težak život i da joj je mnogo toga bilo uskraćeno. Zbog uspeha koji je postigla, rešila je finansijske probleme porodice.

Milan Stanković, pre nego što je postao miljenik tinejdžerki, bio podstanar sa majkom i sestrom,a danas je situacija znatno bolja.

Milan Topalović Topalko je isticao da je odrastao u teškim uslovima, ali iako danas živi daleko bolje, ne zaboravlja te teške trenutke.

Darko Lazić je iz Brestača kod Pećinaca, a danas već planira da kupi drugu nekretniku u prestonici. Već ima jedan stan na Košutnjaku, koju je preveo na suprugu Anu Sević, a sad želi da kupi i jedan u centru grada. Lazić je sagradio i kuću u Brestaču.

Adreana Čekić je iz Bosanskoj Dubici, zatim se preselila u Austruju, pa je u Beču završila školu, ali je slavu stekla u Zvezdama Granda.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak