Aca Lukas o Aleksandri Radović: Ona divno peva narodnjake

Žena 10.01.2017 17:05
Aca Lukas o Aleksandri Radović: Ona divno peva narodnjake


U novoj emisiji "Zvezde Granda" koja je prikazana prošle subote, Aca Lukas, jedan od članova žirija, izneo je svoje mišljenje o Aleksandri Radović.Njegov komentar je usledio posle nastupa Divne Peškir koja je otpevala pesmu Tanje Banjanin "Ja činim sve" i numeru Aleksandre Radović "Čuvaj moje srce". 

Aca je kandidatkinji najpre rekao da čim je video spisak numera koje je odabrala za nastup, shvatio da se sprema nešto ozbiljno.

"Tanja Banjanin je, ne zato što Marija Šerifović sedi tu, uz Mariju naša najbolja pop pevačica, bez konkurencije na ovim prostorima. A Aleksandra Radović je jedna od najboljih univerzalnih pevačica, pop i folk muzike", prokomentarisao je pevač. 

Anu Bekutu je ovo nasmejalo, a on je dodao i pohvalio koleginicu:

"Šta se smejete? Niste čuli kako peva narodnjake. Imao sam prilike da čujem jer je ona žena ranije pevala svadbe, ne znam da li znate. Dobar pevač može sve da peva, kao i Aleksandra Radović, koja divno peva narodnjake". 

Aleksandra Radović, koja je donedavno bila član žirija u "Pinkovim zvezdama", jasno je u toj emisiji istakla da ne voli folk, da joj se ne sviđaju pesme sa dugim ispevavanjem, ali da isto tako nema nikakav animozitet  prema narodnoj muzici. Naprotiv, da obožava pesme Harisa Džinovića, Miroslava Ilića, Vide Pavlović. 

Imali smo priliku i da u jednoj emisiji čujemo kako Aleksandra peva Džinovićevu numeru. Da li će joj ovo folk iz Acinog komentara zasmetati? 

Pre Ace Lukasa, krajem decembra prošle godine, Šaban Šaulić je u emisiji "Amidži šou" takođe istako da je Radovićeva ranije pevala narodnjake na svadbama.  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak