Nenad Popović želi da se kandiduje za predsednika Srbije

Radio 021 10.01.2017 16:27
Nenad Popović želi da se kandiduje za predsednika Srbije


Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović kaže da je blizu odluke da se kandiduje za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima, ali i da je otvoren za razgovore o zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije."Ozbiljno razmatram mogućnost da se kandidujem na predsedničkim izborima. Situacija u zemlji i svetu se promenila od poslednjih izbora. Dolazak Donalda Trampa na vlast u Americi će ovde promeniti puno toga. Srbiji je potreban predsednik koji će razvijati prijateljske i iskrene veze sa Rusijom", istakao je Popović. On je rekao da to od njega traži stranka na čijem je čelu.
 
Pokrajinski odbor SNP Vojvodina i Gradski odbor SNP Beograd, na sinoć održanim sednicama, jednoglasno su doneli odluku da od predsednika SNP Nenada Popovicć zatraže da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.
 
Upitan da li bi na predsedničkim izborima mogao da podrži zajedničkog kandidata vladajuće koalicije, on je istakao da "još uvek nije bilo razgovora sa SNS o predsedničkim izborima".
 
Podsetimo, dosadašnji potencijalni kandidati za predsedničko mesto su zaštitnik građana Saša Janković, Tomislav Nikolić (SNS), Aleksandar Popović (DSS), Vojislav Šešelj (SRS), Čedomir Jovanović (LDP) i Vuk Jeremić. 

IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak