Aleksandra Radović o vezama i ljubavi: Majka sam i to se jedino računa

Gloria 09.01.2017 22:51
Aleksandra Radović o vezama i ljubavi: Majka sam i to se jedino računa


Pevačica Aleksandra Radović je poznata po oštrom jeziku, zbog čega se neretko sukobljavala sa kolegama iz sveta muzike, a što je posebno došlo do izražaja kada je bila u žiriju muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”.Aleksandra je nedavno objavila novi album po imenu “Carstvo”, a jedna od pesama nosi naziv “Neka me osude svi”. Kome se obraća i šta se krije iza ovakvog intrigantnog naslova, pevačica je u svom stilu, bez dlake na jeziku, objasnila u emisiji “Scena”.

 – Odnosi se na Srbiju. Nije mene niko lično osudio, nego smo mi u Srbiji skloni da osuđujemo, nismo skloni da saosećamo. A to je nešto što moramo da učimo – poručila je pevačica.

Na radost svojih vernih fanova, Aleksandra je na svom You Tube kanalu objavila osam pesama sa novog albuma, a za svaku od njih je snimila i spot.

– Mislim da nikada do sada nisam imala tako dobar odziv publike i toliko pozitivnih komentara nakon promocije pesama. Mislim da su ljudi prepoznali našu emociju, našu iskrenost u ovome što radimo. Nema tu neke filozofije.

Ljubavni život lepe Novosađanke uvek intrigira javnost, a na pitanje kakav je njen emotivni status, Aleksandra je diplomatski odgovorila.

– Uvek sam srećna, ispunjena. Majka sam i to je sve što je važno i to se jedino računa.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak