Srpski novogodišnji koncert u Beču

SveVesti 09.01.2017 14:51
Srpski novogodišnji koncert u Beču


Šesti Prosvjetin 'Srpski novogodišnji koncert u Beču' održaće se 13. januara 2017. u 19 sati u Svečanoj sali Magistrata trećeg bečkog okruga.Prosvjeta najavljuje da će novogodišnji koncert, šesti po redu, biti u znaku evropske, austrijske i srpske muzike, čime žele da doprinesu razvoju dobrih odnosa među kulturama u Austriji.             

"U želji da našim prijateljima predstavimo deo srpskog muzičkog stvaralaštva, ali i da prikažemo muziku kao nit koja spaja sve evropske kulture, potrudili smo se da pripremimo vrhunski umetnički program", poručuju iz Prosvjete.

Učesnici kulturnog programa su pijanistkinja Marina Popadić, naš vokal Jelena Krstić, a pored toga prisutni će imati priliku da čuju i Mali hor Prosvjete kao i hor SPCO Svetog Save.

OSSI Beč, kao prijateljska organizacija, dobio je specijalan popust na ulaznice za svoje studente! Cena studentskih karata iznosi 10€ (standardna cena 20€).  Budući da je broj karata s popustom ograničen, jedan student može kupiti samo jednu kartu. Prednost će imati studenti koji su registrovani članovi naše organizacije. Registraciju možete izvršiti klikom na sledeći link: https://www.ossaw.at/registracija/.

Svoju kartu možete rezervisati i popunjavanjem formulara , a informacije o uplati dobićete nakon potvrde rezervacije.

Srpski novogodišnji koncert u Beču održaće se 13. januara 2017. u 19 sati u Svečanoj sali Magistrata trećeg bečkog okruga.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak