Drama u Beogradu: Žena za nekoliko minuta 3 puta pokušala da se ubije

Kurir 08.01.2017 11:54
Drama u Beogradu: Žena za nekoliko minuta 3 puta pokušala da se ubije


Devojka se u razmaku od nekoliko minuta bacila pod tramvaj, skočila s mosta, pa pokušala da staklom prereže vene, da bi na kraju na kraju prošla sa lakšim povredamaDevojka u tridesetim godinama pokušala je tri puta da se ubije kod beogradskog hipodroma, ali nije uspela! 

Ona se najpre bacila pod tramvaj, pa je skočila s mosta, a na kraju je pokušala da prereže sebi vene. Devojka je posle svega prevezena je na VMA, gde su joj konstatovane povrede koje nisu opasne po život.

Povrede glave

Ona je najpre oko 7.15 na mostu kod Hipodroma skočila pod tramvaj koji saobraća na liniji broj 12, potom je ustala i skočila s mosta na šiblje, a odatle je pala na krov kuće.
- Devojka se ni tu nije zaustavila. Sa tog krova koji se nalazi na nekoliko metara visine skočila je i otišla do ograde, gde je našla staklo i pokušala sebi da prereže vene - kaže za Kurir sagovornik iz istrage.


Prema priči očevidaca, sve se dogodilo za samo nekoliko minuta.
- Čuo se jak udarac na krovu. Tek kada sam izašla u dvorište imala sam šta da vidim. Devojka je ležala pored naše ograde sva krvava. Pored nje se nalazio prozor koji je bio razbijen. Uzela je komad stakla i počela sebi da reže ruke - priča za Kurir Gordana Nikolić, na čiji je krov pala nesrećna devojka.

Ona dodaje da je na mostu videla mnogo ljudi.
- Objasnili su mi da je devojka išla u susret tramvaju. Vozač tramvaja nije uspeo potpuno da stane i udario ju je, na svu sreću ne tako jako, pa je ona ustala sa šina i krenula mostom. Nekoliko puta je padala i ustajala dok nije stigla do ograde. Potom je preskočila ogradu i pala na šiblje iznad naše kuće. Devojka je imala dužu kosu, nosila je jaknu i farmerke, takođe sam primetila da joj je glava otečena - objašnjava Gordana.


Svađa u porodici

Ona objašnjava da su lekari pokušavali da razgovaraju sa devojkom.
- Nije želela ništa da priča. Ne znam kako je posle svega ostala živa - kaže u neverici Nikolićeva.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak