Mihajlović: SNS dobro da razmisli o kandidatu

Alo 04.01.2017 19:05
Mihajlović: SNS dobro da razmisli o kandidatu


Ministarka gradjevine i saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da SNS mora dobro da razmisli ko će biti njen kandidat za predsednika, jer su pred nama teža vremenaOna je rekla i da aktuelni predsednik ima pravo da želi novi mandat.

"Predsednik Republike Tomislav Nikolić kao i svaki drugi punoletni građanin može da traži i da želi da bude predsednik Srbije naročito jer on već jeste predsednik", rekla je Mihajlović gostujući u "Kažiprstu" B92.

Ona kaže da mora dobro da se razmisli ko će biti kandidat SNS za predsednika Republike i kako će izgledati naša poltika u budućnost imajući u vidu migrantsku krizu, probleme u EU i potpuno drugačiju podelu karata.

Upitana da li misli da Nikolić ne bi bio dobar kandidat za predsednika, potpredsednica Vlade je rekla da o tome uopšte nije razgovarano, ali da razume njegovu želju da bude predsednik.

"Razumem čak i njegovu rečenicu da nije uradio ništa loše za Srbiju. Ali isto tako kažem da su pred nama mnogo teža vremena, ne u Srbiji kao Srbiji već u našem okruženju, nego što su bila u prethodnom periodu", navela je Mihajlović.

Govoreći o odnosima u Vladi, Mihajlović je navela da su odnosi SNS i SPS jasni i vidljivi u vladi, u parlamentu - "oni su podrška Vladi".

Mihajlović je navela da trenutno nema odgovor na pitanje da li će, pored predsedničkih, biti i parlamentarnih izbora, ali kaže da će se o tome razgovarati.

Prema njenim rečima, u parlamentu Srbije postoji sklad i jedino je diskusija danas drugačija.

"Mislim da treba više argumenata, ali što se tiče podrške, tu problema nema“, rekla je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak