Danilović posle odlaska Marine Maljković: Rešenje u što kraćem roku

Žurnal 04.01.2017 17:13
Danilović posle odlaska Marine Maljković: Rešenje u što kraćem roku


Predraga Danilovića, predsednika Košarkaškog saveza Srbije, čeka težak zadatak da pronađe novog selektora ženske reprezentacije koju već u junu čeka Evropsko prvenstvo u Pragu, a na kome naš tim brani zlato. Vremena nema mnogo, a ni izboraNe mogu da kažem da je ovo prva ružna vest u Novoj godini, ali sigurno nije lepa – počeo je priču Danilović.

Nažalost, ne možemo drugačije da je nazovemo. Marina i ja smo seli pre nekoliko dana i objasnila mi je neke stvari. U potpunosti je razumem. Hvala joj na lepim rečima, ona zna šta mislim o njoj, pre svega kao čoveku, pa i stručnjaku. U svoje i ime Saveza, želim da joj se zahvalim na svim rezultatima i radosti koju je sa svojim košarkašicama donela Srbiji.

Prvi čovek srpske košarke je želeo da doda:

Žao mi je što nećemo sarađivati. Ali, takav je život profesionalnog sportista i trenera. I sve ovo ide u neki rok službe.

Zaključujući priču, Danilović je poručio:

KSS će u što kraćem mogućem roku, zajedno sa sektorom za žensku košarku, da vidi ko bi to mogao da dođe na mesto Marine Maljković. Predstoji nam Evropsko prvenstvo i učinićemo sve što je moguće da nađemo osobu koja odgovara našoj ženskoj reprezentaciji


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak