Ana Mihajlovski i Mirko Grubin: Skoro savršen razvod

Story 03.01.2017 23:59
Ana Mihajlovski i Mirko Grubin: Skoro savršen razvod


Popularno televizijsko lice Ana Mihajlovski okončala je sporazumno sedmogodišnji brak sa biznismenom Mirkom Grubinom, a u koliko su dobrim odnosima ostali, pokazuje i to što su se oko alimentacije, viđanja dece i svih drugih detalja dogovorili bez povlačenja po sudovimaBrak koji počne međusobnim poštovanjem i tolerancijom, kada naiđe na nepremostivu prepreku, neminovno mora na takav način i da se završi, čak i ako u nekim trenucima ne izgleda ni izbliza tako. Ana Mihajlovski (34) i Mirko Grubin pokazali su to posle nekoliko nimalo ugodnih meseci, tokom kojih su finalizovali svoje dogovore o tome kako će nastaviti život posle braka.

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin: Skoro savršen razvod

Pre više od sedam godina, kad je počela romansa između Ane i Mirka, atraktivna voditeljka već je imala ćerku Ivu iz dugogodišnje veze sa Goranom Stamenkovićem Gošom, čelnikom produkcijske kuće Emotion, za koju je u to vreme radila nekoliko emisija. Mirku, bogatom nasledniku čuvene porodične firme Grubin koja se već decenijama bavi proizvodnjom anatomske obuće, nisu smetali Anina ćerka, popularnost i nezgodna priroda posla kojim se bavi. 

Ni njoj nije smetalo što je njen izabranik na listi najpoželjnijih neženja i njihova ljubav bila je naprosto jača od svih prepreka koje je život pred njih postavio.

Kad su se venčali u septembru 2009. godine, Iva je ostala da živi s njima. U februaru naredne godine dobili su ćerkicu Zoju, a u avgustu 2015. i sina. 

Tokom svih tih sedam godina, zajednički život ovog para izgledao je potpuno harmonično. Činilo se da među njima ne postoje ni najmanje nesuglasice. Ipak, pre nešto više od mesec dana, na videlo je isplivala druga strana priče. 

Mirko se iselio iz njihovog stana, a Ana je, uprkos brojnim poslovnim obavezama, ostala sama sa troje dece. U prvi mah malo ko je mogao da poveruje u to da je reč zaista o razvodu, ali nedugo zatim Mihajlovska je tokom dana viđena u jednom beogradskom kafiću na sastanku sa svojim advokatom. Nakon razgovora koji je otkrio da je voditeljka ozbiljno zabrinuta za rasplet priče o starateljstvu, ona je počela da plače. Situacija je pretila da preraste u hiljadu puta viđene sudske maratone u kojima nema pobednika, već su na kraju svi poraženi, a posebno deca.

Međutim, u narednih nekoliko razgovora, Ana i Mirko pokazali su zašto su sedam godina bili zajedno. Bez advokata i sudova, par se u četiri oka dogovorio oko tehničkih detalja: zajedno su odredili visinu mesečne alimentacije koju će Grubin plaćati, bez poteškoća saglasili su se i oko toga da starateljstvo pripadne Ani, a da otac viđa decu kad god to poželi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak