Neobjavljeni detalji zločina koji je obeležio 2016: Ubica Jeleni zario šrafcirger u glavu

Alo 31.12.2016 15:09
Neobjavljeni detalji zločina koji je obeležio 2016: Ubica Jeleni zario šrafcirger u glavu


Jelena Marjanović (33), pevačica „Granda” koja je početkom aprila 2016. godine pronađena mrtva u kanalu u Borči, ubijena je malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak!Do ovog zaključka došli su eksperti na osnovu obdukcionog nalaza, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Sagovornik „Alo!” blizak istrazi navodi da ubici to nije bilo dovoljno. Još osam puta je ubadao šrafciger u glavu nesrećne pevačice i jednom ga zabio u njenu ruku. Sve povrede zadobila je dok je bila živa!

- Od jednog zabadanja u glavu u mozak joj je utisnut delić lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra. Sve povrede zadobila je dok je potrbuške ležala na tlu, a, po svemu sudeći, napadač je bio iznad nje. 

Na to ukazuje raspored povreda na vrhu i zadnjem delu glave, koje su bile grupisane - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, Jelena je verovatno ubijena na nasipu u kanalu, ali je voda odnela krv do pronalaska njenog tela, koje je otkriveno unakaženo 3. aprila 2016. godine u naselju Crvenka.

Obdukcija je pokazala da Jelena nije silovana i da se nije branila od ubice.

Od prvog dana policija  sumnja da ju je ubio neko njoj blizak, a stručnjaci zagovaraju teoriju da je taj zločin počinjen iz strasti.

Zoran: Jedva čekam da uhapse ubicu

Jelenin suprug Zoran je prošle nedelje, devet meseci nakon zločina, izjavio da jedva čeka da policija reši zločin i tako skine svu ljagu sa njega i njegove porodice. Zoran je ostao da se stara o petogodišnjoj ćerki Jani.

Brojke

245 dana je prošlo od ubistva pevačice
200 policajaca je radilo na slučaju
500 ljudi je saslušano iz Borče i okoline

Zla kob Krsmanovića

U porodici Krsmanović za šest meseci umrle su tri žene. Najpre je ubijena Jelena, zatim je umrla njena baka Pelagonija Manojlović i, na kraju, usled teške bolesti i pevačicina majka Zorica Krsmanović.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak